Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Χρώμα γέλες 2 σε 1
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Χρώμα γέλες 2 σε 1 Χρώμα γέλες 2 σε 1 Εδώ μπορείτε να βρείτε Χρώμα γέλες 2 σε 1 σε πάνω από 484 διαφορετικά χρώματα Μετάβαση στο αγαπημένο σας χρώμα

Χρώμα γέλες 2 σε 1

NDED Χρώμα Γέλη PURE Χρώμα γέλες 2 σε 1 NDED Χρώμα Γέλη PURE
from 1,98 € *
NDED Μακιγιάζ Γέλη Χρώμα γέλες 2 σε 1 NDED Μακιγιάζ Γέλη
from 3,18 € *
NDED Χρώμα Γέλη PEARL Χρώμα γέλες 2 σε 1 NDED Χρώμα Γέλη PEARL
from 12,24 € *
Χρώμα φέρνει ορμή της ζωής και η λάμψη που χρησιμοποιείται για τις καθημερινές σας είναι ένα μάτι-catcher σε κάθε περίπτωση. Αυτό ισχύει όχι μόνο στην τέχνη, αλλά πάνω από όλα στο σχεδιασμό. Έπιπλα γραφείου, ταπετσαρίες, πίνακες υπολογιστών ή φακέλους αρχείων - χρωματιστά κυριαρχείται περιβάλλον μας. Τι ισχύει για το σχεδιασμό των επίπλων και των lifestyle προϊόντων, θα πρέπει να εφαρμόζεται επίσης στο σχεδιασμό νυχιών!

Ο σχεδιασμός νυχιών UV LED χρώμα gel xρώμα γέλες 2 σε 1 LED UV soak off από την εταιρεία μας μπορεί να φέρει πολύ χρώμα στη ζωή σας και για τα νύχια σας. Επειδή έχουμε μια απίστευτα μεγάλη ποικιλία των διαφορετικών σκιών του απλού χρώματα («στη σειρά, πριν το χρώμα η πρόσθετη ευθεία» οδηγεί), από νέον και παστέλ αποχρώσεις μέχρι τζελ με glitter εφέ, το αστραφτερό αποτέλεσμα της μητέρας από φίλντισι και μεταλλικά τζελ.

Στις επόμενες σελίδες του καταλόγου θα βρείτε Gel με χρώμα, που ανήκουν στην περιοχή του xρώμα γέλες 2 σε 1 LED UV soak off UV-gel από το απόθεμα-4D των προϊόντων και άλλων προϊόντων. Μπορεί να μαγευτεί από το όνομα ηχεί από κάθε χρώμα και εμπνευσμένη!

Όλα τα Gel με χρώμα είναι διαθέσιμα σε μικρότερου μεγέθους συσκευασίες για χρήση στο σπίτι και να δοκιμάσουν. Για καλλιτέχνες νυχιών και στούντιο, σας προσφέρουμε αλλά επίσης το χαμηλότερο κόστος χύμα συσκευασίες, που καθιστούν δυνατό να προσφέρουμε τους πελάτες και τους πελάτες νυχιών σχεδιασμός σε δίκαιη τιμή. Φυσικά είναι σύμφωνες με τα ευρωπαϊκά πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων και συμβατότητα. όλα τα προϊόντα μας»

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής