Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Από μια τιμή της τάξης του 149 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Gel χρωματα
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
Gel χρωματα Gel χρωματα Εδώ μπορείτε να βρείτε Gel χρωματα σε πάνω από 474 διαφορετικά χρώματα Μετάβαση στο αγαπημένο σας χρώμα

Gel χρωματα

NDED Χρώμα Γέλη PURE Gel χρωματα NDED Χρώμα Γέλη PURE
from 1,59 € *
NDED Μακιγιάζ Γέλη Gel χρωματα NDED Μακιγιάζ Γέλη
from 3,15 € *
NDED Χρώμα Γέλη PEARL Gel χρωματα NDED Χρώμα Γέλη PEARL
from 2,30 € *
Gel χρωματα και uv color gel για νυχια με σχεδια και για όλα τα είδη τενηντών νυχιών

Το χρώμα προσθέτει ορμή στη ζωή, είναι σημαντικό κομμάτι της καθημερινής μας ζωής και σίγουρα μας αποσπά την προσοχή. Αυτό δεν ισχύει μόνο στην τέχνη, αλλά κυρίως στο σχεδιασμό. Είτε έπιπλα γραφείου, ταπετσαρίες, πίνακες υπολογιστών ή αρχείων - έγχρωμα αντικείμενα κυριαρχούν στο περιβάλλον μας. Αυτό που ισχύει για το σχεδιασμό των επίπλων και των lifestyle προϊόντων, το ίδιο πρέπει να ισχύει και στο σχεδιασμό νυχιών!

Με τα Naildesign χρώματα νυχιών μπορείτε από το σπίτι σας να φέρετε πολύ χρώμα στη ζωή σας και τα νύχια σας. Έχουμε μια απίστευτα μεγάλη ποικιλία από διαφορετικούς τόνους, που κυμαίνονται από τα απλά χρώματα (στη σειρά, γεγονός που καταδεικνύει το χρώμα της λέξης "καθαρό ") ,από νέον και παστέλ αποχρώσεις μέχρι τζελ με glitter εφέ, το αστραφτερό αποτέλεσμα φίλντισι και μεταλλικά τζελ. Στις παρακάτω σελίδες του καταλόγου μας θα βρείτε Gel χρώματος που ανήκει στο φάσμα του UV Gel, Gel χρώματος από την σειρά προϊόντων 4D και άλλα προϊόντα. Αφήστε τον εαυτό σας να μαγευτεί και να εμπνευστεί από τα διάσημα ονόματα των χρωμάτων μας.

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε μικρότερα μεγέθη ώστε να τα δοκιμάσετε για χρήση στο σπίτι. Για επαγγελματίες τεχνικούς κατασκευαστές νυχιών και studio προσφέρουμε φθηνότερα μεγάλα πακέτα, έτσι ώστε να μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες Naildesign σε δίκαιη τιμή. Φυσικά, όλα τα προϊόντα μας πληρούν τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας των προϊόντων .


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής