Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Gel χρωματα
Μοντέρνα chrome εφέ με χρώμα γέλη EDITION από nded

Λεπτομέρειες
+

Επίσης περιλαμβάνει σας επίσης για τις γυναίκες που θέλουν να φορούν όχι μόνο άσπρο καρφί συμβουλές, αλλά μερικές φορές έντονα χρώματα για τα νύχια σας και που για ένα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα; Στη συνέχεια η NDED χρώμα gel έκδοση είναι σίγουρα ακριβώς το δικαίωμα αυτό που ψάχνετε. Αυτό το gel είναι ένα gel UV & χρώμα gel, το οποίο επιπλέον μια μοντελοποίηση του σας φυσικά ή τεχνητά νύχια σας με μεγάλη χρώματα επιτρέπει. μανικιούρ τα νύχια σας και στη συνέχεια γεμίζει μέχρι το χείλος με βάση και την οικοδόμηση gel. Μετά από αυτά τα βήματα, μπορείτε να αμέσως σε ένα από αυτά τα δύο πηκτώματα έχετε την μοντέρνα χρώμα gel με chrome εφέ και να σκληρύνει. Εφαρμογή είναι εύκολο με αυτό το πήκτωμα, γιατί επεκτείνει τη δική τους ομαλή και λαβή επιτρέπει τέλεια λόγω της μέσο ιξώδες γέλη βούρτσα. Πάρτε λίγο από το πήκτωμα με τη βοήθεια του πινέλου και εφαρμογή αυτής της στο νύχι σας λεπτό. Κατά συνέπεια το καθιστά εντελώς να σκληρύνει κάτω από το φως θεραπεία μονάδα, παρέχοντας μια καλύτερη διάρκεια ζωής. Έχετε την επιλογή να επιλέξετε ανάμεσα σε αυτά είναι, για παράδειγμα, οι αποχρώσεις του Cosmo κορίτσι, ρούμι, εκχύλισμα μεταξύ πάνω από 15 χρώματα και ισπανικό κρασί. Δεν διστάζουν και να παραγγείλετε αυτό το υψηλής ποιότητας χρώμα gel, εάν θέλετε το χρώμα.

ιξώδες
+

λεπτός μέσον πάχους

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.4247

Επισκόπηση

5
97
4
76
3
9
2
3
1
2

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής