Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Gel χρωματα
Παστέλ χρώμα γέλη για μια διακριτική νύχια σε απαλούς τόνους

Λεπτομέρειες
+

Θέλετε να κάνετε τα νύχια σας, άσημος και παρόλα αυτά συντηρούνται, αλλά δεν πρέπει να υπάρξει μια λαμπρά χρώμα; Στη συνέχεια, η NDED παστέλ χρώμα γέλη είναι ακριβώς σωστό για σας. Διακριτικά φυλάγεται στην παλέτα χρωμάτων και διαρκεί περισσότερο από ό, τι ένα συμβατικό βερνίκι νυχιών. Μπορείτε να εφαρμόσετε αυτή την επιθυμία gel χρώμα είτε απευθείας στο πήκτωμα αστάρι ή άμεσα στο κτίριο gel. Δεν έχει σημασία αν θέλετε να απλά να ενισχύσει σας φυσικά νύχια ή τεχνητά νύχια μοντέλο. Εφαρμογή μπορεί να γίνει εύκολα, γιατί αυτό αυτόματα λειαίνει τον εαυτό του και χάρη στην το μέσο ιξώδες, αυτό μπορούν να χρησιμοποιηθούν ιδιαίτερα καλά. Να επιτύχει μια καλή θεραπεία της μια τέτοια UV γέλη & χρώμα gel, συνιστάται να εγκαταστήσετε αυτό λόγω των χρωστικών ουσιών χρώμα, σε ένα λεπτό στρώμα γέλης πάνω στο νύχι. Μόνο για να εξασφαλιστεί ότι το πλήρες στρώμα UV φως φωτιζόμενο gel και με αυτόν τον τρόπο δίνεται μια καλύτερη αντοχή. Επιλεγμένες κρητιδογραφία σας είναι ωστόσο κάπως πολύ διακριτική, μπορείτε να εφαρμόσετε πρόσθετες λεπτές στρώσεις gel για το καρφί και αφήνεται να σκληρύνει, εως ΟΤΟΥ το σας επιθυμητό σκιά. Με αυτό το σχέδιο καρφί UV χρώμα gel κάνουν μια καλή επιλογή, δεδομένου ότι είναι καρφί στούντιο-ποιότητα ήχου, σε διάφορες αποχρώσεις παστέλ, διαθέσιμα για μια μικρή τιμή μαζί μας.

ιξώδες
+

λεπτός μέσον πάχους

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.4727

Επισκόπηση

5
102
4
47
3
14
2
3
1
1

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής