Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Χρώμα γέλες
nded premium θερμοζέλ glitter - αλλαγή χρώματος για γέλη νύχια
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Πολλές καλές ιδιότητες σε η λάμψη θερμοζέλ πριμοδότηση nded βεβαιωθείτε ότι που προκύπτουν με αυτό θεαματική και πολύ ανθεκτικό στρώματα gel νυχιών μοντέλο. Το UV θερμοζέλ είναι χρώμα σταθερό και ιδιαίτερα αδιαφανή, τα σωματίδια που περιέχονται μέσα στο ζελέ μην εγκαταστήστε στο κάτω μέρος της χοάνης, έτσι ώστε ένα προηγούμενο συγκλονιστικό είναι περιττή. Η συνοχή του μέσου ιξώδους επεξεργασία με την γέλη βούρτσα είναι εύκολο να εκτελέσει.
Πριν από την εφαρμογή του η λάμψη θερμοζέλ πριμοδότηση nded gel νυχιών είναι ως συνήθως. Έτσι το φυσικό νύχι αρχειοθετείται και γεμάτοι, η C-καμπύλη για ένα φυσικό αναζητούν τεχνητών νυχιών είναι χτισμένη επάνω στο στρώματα, τα οποία επίσης χωριστά θεραπεύονται κάτω από τη λάμπα UV. Πριν να εφαρμοστεί η θερμοζέλ σχετικά με την τελευταία στρώση της κατασκευής, η εφίδρωση στρώμα με μια σκούπα αφαιρεί. Για το καθαρό καρφί gel μπορεί να εφαρμοστεί με το πινέλο μέσα στο ζελέ σε ένα λεπτό στρώμα. Αυτό θεραπεύεται προσεκτικά, εάν είναι απαραίτητο, περισσότερα στρώματα μπορεί να αυξήσει την ένταση των αποτέλεσμανα και λάμψη. Η σφραγίδα μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα στο στρώμα gel χρώμα, καθώς και η ενσωμάτωση των Nailartelementen είναι δυνατόν, για παράδειγμα με τη μορφή καρφί αυτοκόλλητα, στρας ή άλλους αποθέτες. Το κορυφαίο παλτό ως τέρμα εξασφαλίζει πολύ ανθεκτικό και υψηλής στιλπνότητας νύχια, που θα γίνει το catcher σε κάθε ευκαιρία.

Μόνο για επαγγελματική χρήση / Να εφαρμόζεται μόνο πάνω σε τεχνητά νύχια ή στο στρώμα βάσης

ιξώδες
+
λεπτός μέσον πάχους
Σφραγίδα
+
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής