Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Χρώμα γέλες
nded premium θερμοζέλ καθαρό - σαφή χρώματα με την αλλαγή του χρώματος
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

"Καθαρά χρώματα είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση. Που το Σαφές και αγαπάει ακόμα αγνό, διυλισμένο, είναι σωστή με την πριμοδότηση nded θερμοζέλ ακριβώς. Το πήκτωμα υψηλής ποιότητας έχει ένα χρώμα υψηλής σταθερότητας και πολύ αδιαφάνεια επιδεικνύω. Μέτριο ιξώδες και χρωστική ουσία σταθερότητα το προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα και παρέχει τα καλύτερα αποτελέσματα.
Η πριμοδότηση nded θερμοζέλ χρησιμοποιείται καθαρό, αν η πραγματική γέλη ονύχων διαμορφώνεται πλήρως. Το φυσικό νύχι είναι διατεθειμένη να το πράξει ως συνήθως και με επικάλυψη με primer και το παλτό βάσεων. Αυτό δημιουργεί μια σταθερή βάση, η οποία προβλέπει την ευθύνη του παρακάτω κατασκευή νυχιών. Σε κάθε στρώμα, το C-καμπύλη σχηματίζεται με την οικοδόμηση gel. Αυτή η ενότητα ολοκληρώνεται, ακολουθεί το πραγματικό σχεδιασμό με εφαρμογή του το Thermogels. Η γέλη εφαρμόζεται με το πινέλο τζελ, το στρώμα πρέπει να κάνουμε τόσο λεπτό όσο το δυνατόν, αλλά ακόμα κουρασμένοι της εργασίας. Μετά την ωρίμανση το επιθυμητό χρώμα επίδραση στο Υπεριώδες φως όταν εκτεθεί σε θερμότητα αμέσως. Ένταση χρώματος και της αδιαφάνειας είναι ακόμα δεν ως επιθυμητό, ένα δεύτερο παλτό μπορεί να εφαρμοστεί. Το πήκτωμα μπορεί να λειτουργήσει ως πλήρη κάλυψη του σχεδιασμού για τους εαυτούς τους, περισσότερο στα αποτελέσματα Nailartelemente είναι επίσης δυνατή. Ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός, εξασφαλίζει ένα κορυφαίο παλτό, ότι η γέλη ονύχων είναι ισχυρή και δύναμη-απόδειξη και φανερώνεται σ ' μόνιμα υψηλή ερμηνεία.
"

Μόνο για επαγγελματική χρήση / Να εφαρμόζεται μόνο πάνω σε τεχνητά νύχια ή στο στρώμα βάσης

ιξώδες
+
λεπτός μέσον πάχους
Σφραγίδα
+
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.25
Επισκόπηση
5
6
4
0
3
1
2
0
1
1

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής