Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Χρώμα γέλες
Wetlook χρώμα gel καθαρό σκληρό λευκό - δεν εφίδρωση στρώμα
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Η nded Wetlook χρώμα gel καθαρή - χωρίς να ιδρώνετε στρώμα φέρνει ο παράγοντας ερμηνείας καθαρό χρώμα για το gel νυχιών. Το Wetlook δημιουργεί gel θεραπεία υπάρχει στρώμα του ιδρώτα, εξαλείφοντας έναν καθαρισμό των τελικών νυχιών. Ακόμα, η επιφάνεια είναι σφραγισμένη αμέσως έτοιμο.

Γενικά, η διαδικασία μοντελοποίησης όπως όταν χρησιμοποιώντας άλλο χρώμα είναι επίσης τζελ. Στο πρώτο βήμα των τεχνητών νυχιών είναι πρότυπο και σχήμα. Το κτίριο gel νυχιών επιφάνεια καθαρίζεται και roughened με το buffer. Το αποτέλεσμα, την ιδανική βάση για το χρώμα του το Wetlook είναι το gel. Αυτό εφαρμόζεται σε ένα λεπτό στρώμα στο καρφί και θεραπεία κάτω από τη λάμπα UV. Από το στρώμα δεν ιδρώτα, η γέλη ονύχων πρέπει να καθαρίζεται ξεχωριστά. Τη σειρά του ένα πρόσθετο σφράγιση ως τέρμα είναι περιττή. Ένα κορυφαίο παλτό ή ένα σαφές παλτό δεν είναι απαραίτητη, επειδή το καρφί τώρα είναι γυαλιστερό και ανθεκτικό στις γρατσουνιές.

ιξώδες
+
λεπτός μέσον πάχους
Σφραγίδα
+
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής