Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Χρώμα γέλες
Vylet-Nails Premium γυμνό - χρώμα gel νυχιών διακριτικά κομψό
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερα αδιαφανή μπορεί να ενσωματωθεί το χρώμα gel nude Vylet-Nails Premium στην κατασκευή των νυχιών gel. Τους ανθρώπους που όπως λεπτές και κομψή, βρίσκει το δικό του στυλ με το γυμνό αποχρώσεις και να συνδυάσετε όλες σχεδόν εξαρτήσεις να το πράξει.
Το Vylet-Nails Premium χρώμα gel nude όπως εφαρμόζεται μια τελευταία στρώση του Gelnagelaufbaust. Ως συνήθως, είναι στο φυσικό νύχι να κατατεθεί, επάνω και γεμάτοι. Στεγνώσει το αστάρι, ένα λεπτό στρώμα γέλης αστάρωμα εφαρμόζεται στο νύχι και σκληρύνει. Τότε το καρφί είναι, ιδίως για να καταστεί ένα όμορφα διαμορφωμένο C-καμπύλη. Ως ένα τελευταίο στρώμα είναι το gel χρώμα. Είναι άρρωστος, αλλά αραιά εφαρμοσμένη και σκληρυμένη υπό Υπεριώδεις ακτίνες. Περισσότερα στρώματα στο νύχι μπορεί να ασκηθεί το επιθυμητό χρώμα ένταση. Την θεραπευτεί χρώμα gel είναι επικαλυμμένα με ένα πήκτωμα στεγανωτική ουσία ως τέρμα. Αυτό το ειδικό gel εξασφαλίζει υψηλή αντοχή του το καρφί και μια λάμψη μακράς διαρκείας. Μετά τη σκλήρυνση του κορυφαία παλτά, αυτό καθαρίζεται με σκούπα και μπορεί να αντιμετωπιστεί με τη στίλβωση του πετρελαίου.
ιξώδες
+
λεπτός μέσον πάχους
Σφραγίδα
+
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
7
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής