Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Χρώμα γέλες
Vylet-Nails Premium θερμο χρώμα gel glitter - πλήρη κάλυψη και τέχνη νυχιών
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Η Vylet-Nails Premium θερμο χρώμα gel λάμψη είναι η τέλεια επιλογή για τα ειδικά καρφιά με ειδικά εφέ. Η γέλη χρώμα με τις ακτινοβολώντας μόρια αλλαγές αλλαγές της θερμοκρασίας χρώματος, καθιστώντας το πήκτωμα νύχια ανθεκτικά catcher.

Το Vylet-Nails Premium θερμο χρώμα glitter gel εφαρμόζεται σε το προσεκτικά κατασκευασμένη γέλη ονύχων, η διαδικασία είναι ως συνήθως: διαμορφώνεται στο φυσικό νύχι και roughened με το buffer. Στη συνέχεια, εφαρμόζεται μια υποστηρικτής της πρόσφυσης, τότε ξεκινά η κατασκευή των νυχιών gel. Σχηματίζεται πλήρως το καρφί, το θερμοζέλ χρησιμοποιείται. Μπορεί να είναι είτε σε μια πλήρη κάλυψη στρώμα ή ως μια τέχνη νυχιών που εφαρμόζεται. Για Pineslmalereien, αυτό το gel είναι ιδανική, όπως αυτό does όχι τρέχω λόγω s του ιξώδες. Είναι σημαντικό ότι η εφίδρωση στρώμα του κτιρίου gel αφαιρείται εκ των προτέρων. Το θερμοζέλ είναι ανθεκτικές στο Υπεριώδες φως για 120 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια σφραγίζεται. Αυτό το σφράγιση gel εφαρμόζεται και σκληρυμένα. Τέλος, την επιφάνεια των νυχιών λαδερών καθαρότερα ή στίλβωση καθαρίζεται και έφερε σε μια υψηλή ερμηνεία.

Μόνο για επαγγελματική χρήση / Να εφαρμόζεται μόνο πάνω σε τεχνητά νύχια ή στο στρώμα βάσης

ιξώδες
+
λεπτός μέσον πάχους
Σφραγίδα
+
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.5
Επισκόπηση
5
3
4
0
3
1
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής