Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Χρώμα γέλες
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Vylet-Nails Premium θερμο gel χρώμα μεταλλικό - gel μοντελοποίηση με αλλαγή χρώματος
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Μοναδικό και catcher καρφί είναι θερμο χρώμα gel με το μεταλλικό Vylet-Nails Premium. Το ειδικό πράγμα για αυτό το gel χρώμα: όταν η θερμοκρασία αλλάζει επίσης το Χρώμα από τα σχέδια νυχιών και που μπαίνει το μεταλλικό ματιά. Έτσι είναι πάντα νέα και έκπληξη το γεγονός αποτελέσματα στο νύχι.

Μέσου ιξώδους Vylet-Nails Premium θερμο χρώμα gel μεταλλικές ενσωματώνεται κατά τη διάρκεια το πήκτωμα μοντελοποίηση στο νύχι. Στο συνηθισμένο γυαλισμένο, χοντροπελεκημένη επάνω και με ένα νύχι είναι ντυμένο αστάρι πρόσφυσης. Το χρώμα gel εφαρμόζεται μετά από το πήκτωμα κτίριο, είναι ως συνήθως προσεκτικά θεραπευτεί όλα τα επίπεδα κάτω από τη λάμπα UV. Η εφίδρωση με Zellette necesaria μεταλλικό πριν από τη σειρά του το Vylet-Nails Premium θερμο χρώμα gel και σκούπα, το χρώμα gel είναι εφαρμόζεται σε ένα λεπτό στρώμα και να σκληρύνει για 120 δευτερόλεπτα. Ενδεχομένως μια ακόμη στρώση μπορεί να προστεθεί για να αυξήσει την ένταση του χρώματος και την τελική διαμόρφωση της πηκτής καρφί στο καρφί. Η μοντελοποίηση καταλήγει με μια στεγανωτική ουσία gel που τοποθετείται απευθείας στο στρώμα του ιδρώτα και σκληρύνει για 120 δευτερόλεπτα.

Μόνο για επαγγελματική χρήση / Να εφαρμόζεται μόνο πάνω σε τεχνητά νύχια ή στο στρώμα βάσης

ιξώδες
+
λεπτός μέσον πάχους
Σφραγίδα
+
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.8571
Επισκόπηση
5
6
4
1
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής