Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Gel χρωματα
Vylet-Nails Premium θερμο gel χρώμα μεταλλικό - gel μοντελοποίηση με αλλαγή χρώματος

Λεπτομέρειες
+

Μοναδικό και catcher καρφί είναι θερμο χρώμα gel με το μεταλλικό Vylet-Nails Premium. Το ειδικό πράγμα για αυτό το gel χρώμα: όταν η θερμοκρασία αλλάζει επίσης το Χρώμα από τα σχέδια νυχιών και που μπαίνει το μεταλλικό ματιά. Έτσι είναι πάντα νέα και έκπληξη το γεγονός αποτελέσματα στο νύχι.

Μέσου ιξώδους Vylet-Nails Premium θερμο χρώμα gel μεταλλικές ενσωματώνεται κατά τη διάρκεια το πήκτωμα μοντελοποίηση στο νύχι. Στο συνηθισμένο γυαλισμένο, χοντροπελεκημένη επάνω και με ένα νύχι είναι ντυμένο αστάρι πρόσφυσης. Το χρώμα gel εφαρμόζεται μετά από το πήκτωμα κτίριο, είναι ως συνήθως προσεκτικά θεραπευτεί όλα τα επίπεδα κάτω από τη λάμπα UV. Η εφίδρωση με Zellette necesaria μεταλλικό πριν από τη σειρά του το Vylet-Nails Premium θερμο χρώμα gel και σκούπα, το χρώμα gel είναι εφαρμόζεται σε ένα λεπτό στρώμα και να σκληρύνει για 120 δευτερόλεπτα. Ενδεχομένως μια ακόμη στρώση μπορεί να προστεθεί για να αυξήσει την ένταση του χρώματος και την τελική διαμόρφωση της πηκτής καρφί στο καρφί. Η μοντελοποίηση καταλήγει με μια στεγανωτική ουσία gel που τοποθετείται απευθείας στο στρώμα του ιδρώτα και σκληρύνει για 120 δευτερόλεπτα.

ιξώδες
+

λεπτός μέσον πάχους

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.8333

Επισκόπηση

5
5
4
1
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής