Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Χρώμα γέλες 2 σε 1
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Vylet-Nails Premium θερμο χρώμα gel νέον - ανανεωμένο νέον κατά την αλληλεπίδραση
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Το Vylet-Nails Premium θερμο χρώμα gel νέον δείχνει ένα πολύ ειδικό εφέ σε φωτεινά χρώματα με τις αλλαγές της θερμοκρασίας. Το πήκτωμα αλλάζει την απόχρωση. Τόσο ενδιαφέρον και μεταβλητή χρώμα παιχνίδια, τα οποία προσελκύουν την προσοχή και να επηρεάσει ξανά και ξανά και φρέσκο προκύπτουν για καρφιά.

Ως συνήθως, το θερμο χρώμα gel έχει ενσωματωθεί το καρφί. Μετά την προετοιμασία των νυχιών και την εφαρμογή της συνδέοντας πράκτορας είναι η γέλη ονύχων αναπτυχθεί προσεκτικά και να σκληρύνει το στρώμα από το στρώμα στο Υπεριώδες φως. Μετά την ολοκλήρωση του βασικού μοντελοποίηση νυχιών στο επιθυμητό σχήμα είναι filed και αρχειοθέτηση σκόνη και το στρώμα του ιδρώτα. Στη συνέχεια το Vylet-Nails Premium θερμο χρώμα gel νέον σε ένα λεπτό στρώμα εφαρμόζεται και σκληρυμένα για 120 δευτερόλεπτα. Για μακρά διάρκεια της μοντελοποίησης, ως σφράγιση ένα κορυφαίο παλτό εφαρμόζεται και θεραπεύεται. Το τέρμα κάνει το προσεχτικό καθαρισμό των νυχιών με μια σκούπα, εναλλακτικά επίσης στίλβωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί, για να το καρφί μια υψηλή ερμηνεία.

Μόνο για επαγγελματική χρήση / Να εφαρμόζεται μόνο πάνω σε τεχνητά νύχια ή στο στρώμα βάσης

ιξώδες
+
λεπτός μέσον πάχους
Σφραγίδα
+
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
4
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής