Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Gel χρωματα
Vylet-Nails Premium θερμο χρώμα gel νέον - ανανεωμένο νέον κατά την αλληλεπίδραση

Λεπτομέρειες
+

Το Vylet-Nails Premium θερμο χρώμα gel νέον δείχνει ένα πολύ ειδικό εφέ σε φωτεινά χρώματα με τις αλλαγές της θερμοκρασίας. Το πήκτωμα αλλάζει την απόχρωση. Τόσο ενδιαφέρον και μεταβλητή χρώμα παιχνίδια, τα οποία προσελκύουν την προσοχή και να επηρεάσει ξανά και ξανά και φρέσκο προκύπτουν για καρφιά.

Ως συνήθως, το θερμο χρώμα gel έχει ενσωματωθεί το καρφί. Μετά την προετοιμασία των νυχιών και την εφαρμογή της συνδέοντας πράκτορας είναι η γέλη ονύχων αναπτυχθεί προσεκτικά και να σκληρύνει το στρώμα από το στρώμα στο Υπεριώδες φως. Μετά την ολοκλήρωση του βασικού μοντελοποίηση νυχιών στο επιθυμητό σχήμα είναι filed και αρχειοθέτηση σκόνη και το στρώμα του ιδρώτα. Στη συνέχεια το Vylet-Nails Premium θερμο χρώμα gel νέον σε ένα λεπτό στρώμα εφαρμόζεται και σκληρυμένα για 120 δευτερόλεπτα. Για μακρά διάρκεια της μοντελοποίησης, ως σφράγιση ένα κορυφαίο παλτό εφαρμόζεται και θεραπεύεται. Το τέρμα κάνει το προσεχτικό καθαρισμό των νυχιών με μια σκούπα, εναλλακτικά επίσης στίλβωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί, για να το καρφί μια υψηλή ερμηνεία.

ιξώδες
+

λεπτός μέσον πάχους

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

5

Επισκόπηση

5
4
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής