Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Gel χρωματα
Vylet-Nails Premium θερμο παστέλ gel χρώμα - αλλαγή χρώματος σε απαλές αποχρώσεις

Λεπτομέρειες
+

Το Vylet-Nails Premium θερμο χρώμα gel εναλλάσσεται παστέλ κάθε φορά που το Χρώμα, όταν η θερμοκρασία αλλάζει. Όσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία, και ο αποχρωματισμός τη πληρέστερη. Αυτές προκύπτουν επανειλημμένως νέα και ελκυστικό χρώμα παιχνίδια και ιστορία για το gel νυχιών. Θα εφαρμοστεί η γέλη χρώμα κατά τη διάρκεια της μοντελοποίησης gel.
Ο όρκος είναι έτοιμη ως συνήθως πριν από την εφαρμογή της το Vylet-Nails Premium θερμο χρώμα gel παστέλ. Αρχειοθετείται με τη μορφή και roughened με το buffer στο φυσικό νύχι, τότε εφαρμόζεται ένας υποστηρικτής της πρόσφυσης. Το καρφί με καμπύλη C διαμορφώνεται με τη γέλη κτίριο. Η προσεκτική ξήρανση τα στρώματα και λαμπτήρα Υπεριώδους είναι σημαντικό. Το θερμοζέλ εφαρμόζεται στο καρφί που είναι καθαρός από το στρώμα του ιδρώτα και να σκληρύνει για 120 με 240 δευτερόλεπτα. Θα πρέπει να την ένταση του χρώματος δεν τα αιτήματα, περισσότερα στρώματα μπορεί να εφαρμοστεί και να θεραπευτεί. Το καρφί με το gel σφραγίσματος είναι κατασκευασμένο στο τέλος της δύναμη-ανθεκτικός, υψηλής στιλπνότητας και μόνιμης και σταθερής. Καθαρότερα ή στίλβωση πετρελαίου αυξήσει τη λάμψη της επιφάνειας του νυχιού.


ιξώδες
+

λεπτός μέσον πάχους

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.5

Επισκόπηση

5
3
4
0
3
1
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής