Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Χρώμα γέλες
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Vylet-Nails Premium θερμο χρώμα gel καθαρό - σαφή χρώματα κατά την αλληλεπίδραση
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Το θερμο μέσου ιξώδους Vylet-Nails Premium καθαρό gel χρώμα μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί στο νύχι και παρέχει ελκυστική και μεταβαλλόμενο χρώμα παιχνίδια. Αυτή η αλλαγή χρώματος, που προκύπτει κατά την αλλαγή των θερμοκρασιών καθιστά δυνατή. Όσο υψηλότερη η θερμοκρασία αυξάνεται, τη πληρέστερη το Θέρμο gel χρώμα αλλάζει την σκίαση.

Η εφαρμογή της Vylet-Nails Premium θερμο χρώμα gel καθαρό είναι εύκολο. Μετά το καρφί είναι γυαλισμένο και roughened με το buffer, εφάρμοσε αστάρι. Στη συνέχεια, το καρφί είναι χτισμένο στρώμα από το στρώμα με τη γέλη που επιλεγμένη. Είναι τέλεια διαμορφωμένο, gel σε ένα λεπτό, αλλά συνεχής στρώμα στην καθαρισμένη επιφάνεια των νυχιών το C-καμπύλη του Τάγματος το Vylet-Nails Premium θερμική. Θα πρέπει να αυξηθεί η ένταση του χρώματος μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα ένα άλλο στρώμα του gel χρώμα. Η προσεκτική θεραπεία υπό Υπεριώδεις ακτίνες για 120 δευτερόλεπτα είναι σημαντική. Το πήκτωμα αποτέλεσμα να σφραγίσει και να πάρει το χρώμα λάμψη μακράς φινίρισμα είναι ένα κορυφαίο παλτό.


Μόνο για επαγγελματική χρήση / Να εφαρμόζεται μόνο πάνω σε τεχνητά νύχια ή στο στρώμα βάσης

ιξώδες
+
λεπτός μέσον πάχους
Σφραγίδα
+
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.8333
Επισκόπηση
5
16
4
1
3
1
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής