Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Gel χρωματα
Vylet-Nails Premium θερμο χρώμα gel καθαρό - σαφή χρώματα κατά την αλληλεπίδραση

Λεπτομέρειες
+

Το θερμο μέσου ιξώδους Vylet-Nails Premium καθαρό gel χρώμα μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί στο νύχι και παρέχει ελκυστική και μεταβαλλόμενο χρώμα παιχνίδια. Αυτή η αλλαγή χρώματος, που προκύπτει κατά την αλλαγή των θερμοκρασιών καθιστά δυνατή. Όσο υψηλότερη η θερμοκρασία αυξάνεται, τη πληρέστερη το Θέρμο gel χρώμα αλλάζει την σκίαση.

Η εφαρμογή της Vylet-Nails Premium θερμο χρώμα gel καθαρό είναι εύκολο. Μετά το καρφί είναι γυαλισμένο και roughened με το buffer, εφάρμοσε αστάρι. Στη συνέχεια, το καρφί είναι χτισμένο στρώμα από το στρώμα με τη γέλη που επιλεγμένη. Είναι τέλεια διαμορφωμένο, gel σε ένα λεπτό, αλλά συνεχής στρώμα στην καθαρισμένη επιφάνεια των νυχιών το C-καμπύλη του Τάγματος το Vylet-Nails Premium θερμική. Θα πρέπει να αυξηθεί η ένταση του χρώματος μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα ένα άλλο στρώμα του gel χρώμα. Η προσεκτική θεραπεία υπό Υπεριώδεις ακτίνες για 120 δευτερόλεπτα είναι σημαντική. Το πήκτωμα αποτέλεσμα να σφραγίσει και να πάρει το χρώμα λάμψη μακράς φινίρισμα είναι ένα κορυφαίο παλτό.


ιξώδες
+

λεπτός μέσον πάχους

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.8235

Επισκόπηση

5
15
4
1
3
1
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής