Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / χρωστικές ουσίες
Χρωστικές ουσίες χρώματος για τη μίξη για το δικό της UV τζελ χρώμα παλέτα

Λεπτομέρειες
+

Αναμίξτε gel χρώμα παλέτα με μας μεγάλη χρωστικές χρώμα NDED UV δική σας. Με μας ποικιλία χρωμάτων, είστε προετοιμασμένοι για όλες τις εποχές και τις περιστάσεις. Δεν έχει σημασία αν για τους εορτασμούς με μας σατέν Μαργαριτάρι χρωστική ουσία ή το κόκκινο χρυσό shimmering ή το φθινόπωρο με μας macchiato, καφέ. Θα βρείτε τη σωστή σκιά για οποιαδήποτε καθημερινή κατάσταση. Επωφεληθούν από την ανείπωτη επιλογή 41 χρωμάτων. Χρώματος μιγμάτων για κάθε πελάτη ή στον κατάλληλο gel εύκολα οι ίδιοι ατομικά για. Μοναδική, νυχιών σχεδιασμός δεν μπορεί να είναι. Παρακαλείστε να σημειώσετε μας χρωστικές ουσίες, ότι αυτά είναι πολύ οικονομικότερη και κάνετε υπερβολική δεν "να δόση", επειδή διαφορετικά η θεραπεία σε UV δεν είναι πλέον εγγυημένη gel & χρώμα gel. Στην ιδανική περίπτωση, είναι κατάλληλο επίσης για την κλίση στο στρώμα του ιδρώτα. Απολύτως δεν περιορίζει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Χρωστικές ουσίες μας είναι όχι μόνο για τη χρήση σχεδιασμό νυχιών προσωπικό κατάλληλο, αλλά μας ποιότητα-προσανατολισμένος στο ευρωπαϊκά πρότυπα, επίσης για τα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα στα σαλόνια νυχιών. Ως εκ τούτου, μπορείτε να επωφεληθείτε των NDED Studio ποιότητας.

Πληροφορίες: Το χρώμα των χρωστικών ουσιών στην ωμή του μορφή μπορεί να προκύψουν, αλλά σύμφωνα με το μίγμα το διέταξε χρώμα που προκύπτει.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.5517

Επισκόπηση

5
39
4
17
3
1
2
0
1
2

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής