Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / χρωστικές ουσίες
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Χρωστικές ουσίες χρώματος για τη μίξη για το δικό της UV τζελ χρώμα παλέτα
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Αναμίξτε gel χρώμα παλέτα με μας μεγάλη χρωστικές χρώμα NDED UV δική σας. Με μας ποικιλία χρωμάτων, είστε προετοιμασμένοι για όλες τις εποχές και τις περιστάσεις. Δεν έχει σημασία αν για τους εορτασμούς με μας σατέν Μαργαριτάρι χρωστική ουσία ή το κόκκινο χρυσό shimmering ή το φθινόπωρο με μας macchiato, καφέ. Θα βρείτε τη σωστή σκιά για οποιαδήποτε καθημερινή κατάσταση. Επωφεληθούν από την ανείπωτη επιλογή 41 χρωμάτων. Χρώματος μιγμάτων για κάθε πελάτη ή στον κατάλληλο gel εύκολα οι ίδιοι ατομικά για. Μοναδική, νυχιών σχεδιασμός δεν μπορεί να είναι. Παρακαλείστε να σημειώσετε μας χρωστικές ουσίες, ότι αυτά είναι πολύ οικονομικότερη και κάνετε υπερβολική δεν "να δόση", επειδή διαφορετικά η θεραπεία σε UV δεν είναι πλέον εγγυημένη gel & χρώμα gel. Στην ιδανική περίπτωση, είναι κατάλληλο επίσης για την κλίση στο στρώμα του ιδρώτα. Απολύτως δεν περιορίζει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Χρωστικές ουσίες μας είναι όχι μόνο για τη χρήση σχεδιασμό νυχιών προσωπικό κατάλληλο, αλλά μας ποιότητα-προσανατολισμένος στο ευρωπαϊκά πρότυπα, επίσης για τα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα στα σαλόνια νυχιών. Ως εκ τούτου, μπορείτε να επωφεληθείτε των NDED Studio ποιότητας.

Πληροφορίες: Το χρώμα των χρωστικών ουσιών στην ωμή του μορφή μπορεί να προκύψουν, αλλά σύμφωνα με το μίγμα το διέταξε χρώμα που προκύπτει.

Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.55
Επισκόπηση
5
39
4
15
3
1
2
0
1
2

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής