Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Euro-Line
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SPRING2017

Euro-Line

Euro-Line 1 gel φάση Euro-Line Euro-Line 1 gel φάση
9,64 € *
-30%
Euro-Line PEARL Χρώμα γέλη Euro-Line Euro-Line PEARL Χρώμα γέλη
7,41 € *
-38%
Euro-Line  Νέο Χρώμα γέλη Euro-Line Euro-Line Νέο Χρώμα γέλη
7,41 € *
-38%
Euro-Line uv gel nails για κάθε είδους μανικιούρ και σχέδια σε νύχια

Το UV-Gel της Euro-Line για τεχνητά νύχια διακρίνεται από ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: σε αντίθεση με τα υπόλοιπα UV-Gels, αυτό είναι από μόνο του λείο. Δεν υπάρχουν αυλάκια και ρυτίδες που οφείλονται εν μέρει στις επιφάνειες που έχουν σκληραίνει, και στην ουσία βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια και είναι ακόμα μαλακές. Έτσι τα νύχια δεν είναι απλά λεία, αλλά έχουν την χαρακτηριστική γυαλάδα των επαγγελματικά μοντελοποιημένων νυχιών. Τόσο λαμπερά και λεία δεν είναι τα φυσικά νύχια, τα οποία μεγαλώνουν με μικρά ελαττώματα τα οποία είναι ενδιαφέροντα , αλλά δεν δίνουν λάμψη στα νύχια.

Τα Euro-Line Gels δίνουν την εντύπωση του μελιού. Αυτό είναι υπεύθυνο για την αυτόματη γυαλάδα των νυχιών. Αυτό είναι- ειδικά για χρήση από το σπίτι, μακριά από τους επαγγελματίες των Nailstudios, ένα πρακτικό πράγμα. Και αυτό επειδή συνήθως απαιτεί πολλές δεξιότητες, ώστε να δείχνουν τέλεια τα νύχια φτιαγμένα με UV-Gel.

Τα προϊόντα μας πληρούν τα ευρωπαϊκά πρότυπα, παρόλες τις ανέσεις. Τα τζελ ερευνώνται επιστημονικά, και αυτό είναι το δεύτερο χαρακτηριστικό της Euro-Line: Όλα τα τζελ είναι κατάλληλα για όσους υποφέρουν από αλλεργίες. Επειδή τα πολυμερή ελέγχονται προσεκτικά δεν θα πρέπει να περιμένετε αντιδράσεις ή άλλους ερεθισμούς του δέρματος. Πέρα από αυτό με τα τζελ της Euro-Line, είναι εφικτά, ακόμα και αυτά που προσφέρει η σειρά American- Line, χρωματιστά σχήματα, αποτέλεσμα λάμψης, στιλπνότητα και μεταλλικό Look, καθώς και παστέλ χρώματα για ένα κομψό γαλλικό μανικιούρ.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής