Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Euro-Line
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Euro-Line  Βάση Γέλη
Λεπτομέρειες
+
Αυτοκόλλητα gel της euro-line είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο gel στα καλλυντικά νύχι ότι μετά από εξαιρετικά βελτιώνει η πρόσφυση ανάμεσα στα φυσικά νύχια σας και το gel και το χρώμα gel να χρησιμοποιήσετε UV. Πρόσθετα εργαλεία, τέτοια ως εκ τούτου ως αστάρι και συνδέοντας πράκτορας δεν είναι απαιτείται απαραίτητα ωστόσο πειστικά αποτελέσματα να καταλήξουν. Ειδικά στις γυναίκες, που συχνά έχουν να αντιμετωπίσουν ανακαινισμένο μοντελοποίηση υλικά, μας Euro-line, το προϊόν είναι μια αληθινή ευλογία. Επιμέλεια προβλήματα είναι μειωμένη και έτσι απλά και αποτελεσματική ακόμα. Μπορείτε να το φορέσετε για φρέσκο καρφί συμβουλές επίσης. Να σας πω ακόμη και ένα περαιτέρω θετικό στοιχείο: μας αστάρι υψηλής ποιότητας gel είναι κατάλληλο για τους αλλεργικούς. Αυτό είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό, αν σας 100 τοις εκατό ήθελα να βεβαιωθώ ότι την επεξεργασία μας συνδέοντας gel για ευαίσθητα άτομα αφήνει καμία ερώτηση. Όλα καρφί τύπους με μας επαγγελματικό gel λεπτό ιξώδες μπορεί να επεξεργαστεί. Η εφαρμογή λειτουργεί καλύτερα εάν είναι γρήγορο και οικονομικό εδώ. Βεβαιωθείτε ότι έχετε έρθει πολύ κοντά με το εμποτισμένο πινέλο στην άκρη των νυχιών. Η επιφάνεια επεκτείνεται αυτόματα ομαλή (μέλι αποτέλεσμα), ελαχιστοποίηση ευθύς εξαρχής να ολοκληρωθεί αργότερα εργασιών αρχειοθέτησης. Θα πάρετε υψηλότερη ποιότητα άμεσα από τον κατασκευαστή, ως συνήθως. Με τα προϊόντα μας επαγγελματική, είστε καλά εξοπλισμένη για να ζουν των ονείρων σας δημιουργική. Μην διστάσετε και σκορ με επώνυμα προϊόντα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Διαστάσεις
+
0.062 Μέτρα (m)
0.061 Μέτρα (m)
0.042 Μέτρα (m)
ιξώδες
+
λεπτός μέσον πάχους
Σφραγίδα
+
UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

LED κατάλληλη

Τα τζελ LED και το αντίστοιχο αξεσουάρ επιτρέπουν εξαιρετικά γρήγορο χτίσιμο νυχιών: Τα τζελ LED σκληραίνουν κάτω από λάμπα LED ή CCFL σε 30-90 δευτερόλεπτα, ή κάτω από τη λάμπα UV σε 120 δευτερόλεπτα. Μπορούν να αφαιρεθούν και δεν χρειάζονται λιμάρισμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ LED.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.4286
Επισκόπηση
5
5
4
0
3
2
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής