Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Τζελ LED
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Τζελ LED

NDED Soak-Off 1 τζελ φάση Τζελ LED NDED Soak-Off 1 τζελ φάση
from 5,50 € *
NAIL-EON Remove Wraps Τζελ LED NAIL-EON Remove Wraps
from 2,36 € *
Euro-Line 1 gel φάση 15 ml Τζελ LED Euro-Line 1 gel φάση 15 ml
19,74 € *
American Line 1 Φάση γέλη Τζελ LED American Line 1 Φάση γέλη
from 12,24 € *
Τζελ LED και gel led για νυχια με πολλά σχεδια

Τι είναι τα τζελ LED; Με τα προϊόντα τζελ νυχιών μας περιμένουν μεγάλες αλλαγές;  Αυτό εξαρτάται από τον καθένα ξεχωριστά, διότι κάθε καινοτομία έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της.  Θα πρέπει όμως να επισημανθεί ότι η τεχνολογία LED εξαπλώνεται όλο και περισσότερο.

Ποιο είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των τζελ LED; Είναι υψηλής ποιότητας και είναι απλή η χρήση τους.  Όταν επεξεργάζεστε τα νύχια σας με τζελ LED, θα αντιληφθείτε ότι δεν γίνεται αισθητή κάποια θερμότητα.  Η θερμότητα που αναπτύσσεται στα τζελ UV εξαλείφεται μέσω της τεχνολογίας νυχιών LED.  Επιπλέον, ο φωτισμός LED προσφέρει το πλεονέκτημα ενός συντομότερου χρόνου επεξεργασίας.  Πριν ξεκινήσετε να δουλεύετε με τα τζελ LED, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με όλες τις πληροφορίες γύρω από τα τζελ LED και την σκλήρυνσή τους.  Τα τζελ LED απαιτούν συνήθως 30-90 δευτερόλεπτα χρόνο σκλήρυνσης.  Για τη σκλήρυνση των τζελ LED χρειάζεστε φυσικά μια λάμπα LED για νύχια.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής