Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Τζελ LED
NAIL-EON LED/UV gel πολωνική ειδική κορυφαίο παλτό

Λεπτομέρειες
+

Ένα κορυφαίο παλτό ως στεγανωτική ουσία είναι το κερασάκι στην τούρτα για κάθε επίπεδο του μοντέλου. Η σφράγιση gel παλτά των τεχνητών νυχιών με ένα ανθεκτικό στρώμα και προστατεύει από αποκρούσεις και γρατσουνιές. Επιπλέον, μια πιο ανθεκτικοί και ελκυστικοί λάμψη απονέμεται το καρφί.

Το NAIL-EON LED/UV gel βερνίκι ειδικής κορυφαίο παλτό μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα και είναι κατάλληλο όχι μόνο για την μοντελοποίηση gel. Επίσης ακρυλικά νύχια, UV gel λάκκες ή βερνίκια νυχιών παραδοσιακά μπορούν να καλυφθούν με ένα στρώμα της σφράγισης. Το κορυφαίο παλτό εφαρμόζεται στο τελικό καρφί, ακρυλικά νύχια είναι έφερε πριν από την εφαρμογή με μια ζώνη μια υψηλή ερμηνεία. Στη συνέχεια το τέρμα κάτω από τη UV ή επίσης LED φως θεραπεύεται. Με μια Zellette και η σκούπα το εφίδρωση στρώμα αφαιρείται, το καρφί είναι γυαλισμένο σε λίγα βήματα για μια υψηλή ερμηνεία. Τη γυαλιστερή αποτέλεσμα ενισχύεται από την εφαρμογή της στίλβωσης πετρελαίου. Το τελικό καρφί είναι μακριά από γρατσουνιές και άλλες βλάβες.


Διαστάσεις
+

0.033 Μέτρα (m)
0.033 Μέτρα (m)
0.068 Μέτρα (m)

ιξώδες
+

λεπτός μέσον πάχους

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

LED κατάλληλη

Τα τζελ LED και το αντίστοιχο αξεσουάρ επιτρέπουν εξαιρετικά γρήγορο χτίσιμο νυχιών: Τα τζελ LED σκληραίνουν κάτω από λάμπα LED ή CCFL σε 30-90 δευτερόλεπτα, ή κάτω από τη λάμπα UV σε 120 δευτερόλεπτα. Μπορούν να αφαιρεθούν και δεν χρειάζονται λιμάρισμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ LED.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

οδηγίες
+

NAIL-EON UV βερνίκι ειδικής κορυφαίο παλτό ως ανθεκτικό στις γρατσουνιές γυαλιστερό φινίρισμα για μας gel βερνίκι και gel και ακρυλικό μοντέλο στρωμάτων

Βήμα 1: Όπως είναι γνωστό, προετοιμάστε τα φυσικά νύχια.

Βήμα 2:Ως ένα παλτό βάσεων, χρησιμοποιήστε μας NAIL-EON UV βερνίκι ειδική παλτό βάσεων άρθ.-No. 1054α σκέψης σχετικά με τη σκλήρυνση των 2 λεπτά στο φανό.

Βήμα 3: Τώρα σας μπορεί να με σας UV πηκτής καρφιά πολωνική μοντέλο ή ζωγραφική. Εδώ παρακαλώ ακόμη και θεραπεία.

Βήμα 4: Ως στεγανωτική ουσία, χρησιμοποιήστε μας NAIL-EON UV βερνίκι ειδικής κορυφαίο παλτό. Αυτό προστατεύει το χρώμα και δώστε στα νύχια σας ένα στιλπνό τέρμα. Με την σκούπα να αφαιρέσει το στρώμα του ιδρώτα.


Μια συμβουλή:Μας NAIL-EON UV βερνίκι ειδική κορυφαίο παλτό τύπος Nr - 1054 είναι κατάλληλο επίσης ως το τέρμα για το gel και το ακρυλικό μοντέλο στρωμάτων. Εύκολα μοντέλο τοποθεσία επιτρέπουν πλήρη και να σκληρύνει. Με τη σκούπα, αφαιρέστε το στρώμα της εφίδρωσης στο τέλος.Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.5313

Επισκόπηση

5
60
4
31
3
4
2
1
1
1

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής