Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / UV gel μονοφασικο

UV gel μονοφασικο

UV gel μονοφασικο και phase gel για δημιουργίες με σχέδια στα νύχια

Τα νύχια με Gel κατασκευάζονται με την ακτινοβολία UV, τοποθετώντας ενιαία στρώματα γέλης επανηλειμμένα το ένα πάνω από το άλλο. Αυτά που είναι φτιαχμένα από πολυμερή- όπως τα πλαστικά πρέπει να εφαρμόζονται σε διαφορετικά στάδια ώστε να σκληραίνουν, μπορούν όμως γενικά να χρησιμοποιηθούν για όλες τις φάσεις. Για την κατασκευή νυχιών Gel γίνεται διάκριση σε 1- φάση και 2-φάσεις Gels. Και τα δύο είναι διαθέσιμα σε διάφορες συστάσεις, δηλαδή περισσότερο ή λιγότερο παχιά. Έχουμε στη προσφορά μας μεσαίας πυκνότητας και παχύρευστο Gel.

Τα τζελ είναι υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας και είναι επίσης εύκολα στην διαδικασία. Έτσι είναι για επαγγελματικό σχεδιασμό καθώς και για μικρότερης κλίμακας χρήση στο σπίτι. Κατά συνέπεια διαφέρουν τα μεγέθη των πακέτων. Για τα Nailstudio και για επαγγελματίες σχεδιαστές- κατασκευαστές συμφέρει η παραγγελία των σχετικά φθηνότερων μεγάλων πακέτων. Τα μικρότερα μεγέθη πακέτων είναι ενδιαφέροντα ως προς την τιμή για οικιακή χρήση, αλλά μπορe;i να εξυπηρετήσει επίσης κάποιο Studio ως δοκιμαστικό πακέτο.

Έτσι για την κατασκευή νυχιών με Gel σας συνιστούμε τα φυλλάδιά μας, έτσι ώστε να πάνε όσο το δυνατόν λιγότερα στραβά. Θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες για να βρείτε τα λάθη και τις αιτίες των σφαλμάτων κατά τις εργασίες με UV-Gel , για αυτό το λόγο το ζήτημα αυτό δεν αναφέρεται μόνο στην εκπαίδευση, αλλά και στον κατάλογό μας μα τα UV-Phase-Gel.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής