Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / UV gel μονοφασικο
Η 1 φάση σας μοντέλο πλήρη μοντελοποίησης τζελ νυχιών

Λεπτομέρειες
+

Κουράζεστε για κάθε Στρώμα τζελ για να ανοίξετε ένα διαφορετικά δοχεία; Μην ανησυχείτε, αυτό είναι τώρα η εφαρμογή των NDED 1 φάση-οικοδόμος gel τελευταία. Με αυτό το πήκτωμα, μπορείτε να επισημάνετε μοντέλο εύκολα όλες τις τρεις φάσεις και τεχνητά νύχια σας. καθώς και με τρεις διαφορετικές τζελ, να πάρει σταθερή. Έναρξη ως συνήθως, με την κατάθεση σας φυσικά νύχια και matting. Στη συνέχεια, επικολλήστε Της καρφί συμβουλές για και να τους φέρει το επιθυμητό μήκος και το σχήμα. Αρχεία Η μετάβαση από το φυσικό να το τεχνητό καρφί μακριά και φέρει το 1 ευθεία Φάση-οικοδόμος gel σε. Θα χρειαστεί αυτό πριν από οποιαδήποτε συνδέοντας πράκτορας περισσότερο, δεδομένου ότι με υποβλήθηκε σε επεξεργασία μέσα στο ζελέ. Μέλι αποτέλεσμα επεκτείνει το gel νυχιών αυτόματα ομαλή, έτσι θα έχετε λιγότερο εργασιών αρχειοθέτησης. Χάρη στην το Αποχρωματισμός προστασίας δεν είναι πλέον σειρά του τα νύχια σας και παραμένουν κατά τη διάρκεια αρκετών Εβδομάδες και γυαλιστερό. Επιπλέον, μπορεί να είναι υπέροχη με χρωστικές χρώμα και το χρώμα το μείγμα από το κατάστημά μας και ακούσει ότι το αργότερο στο UV & χρώμα από, Είναι πολυμερούς έρευνας. Μπορείτε να καθορίσετε το ποσό αυτό το πήκτωμα με μας από 5 ml έως Επιλέξτε να 200 l. Μοντέλο ένα καρφί μοντελοποίηση με μόνο 1 Φάση-οικοδόμος gel νυχιών στούντιο ποιότητας σε ένα καλό Αναλογία απόδοσης τιμών.

ιξώδες
+

λεπτός μέσον πάχους

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.7096

Επισκόπηση

5
226
4
70
3
6
2
1
1
1

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής