Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / UV gel μονοφασικο
NDED 2 Γέλη Φάση

Λεπτομέρειες
+

Γιατί να χρησιμοποιήσετε τρεις διαφορετικές καρφί τζελ, εάν παίρνετε ακριβώς σταθερή φάση τζελ σας τεχνητά νύχια με μας NDED 2, από ό, τι εάν εφαρμόσετε τρεις διαφορετικές τζελ; Κατάθεση και αμαυρώσει σας φυσικά καρφιά στην αρχή των καρφιών. Στη συνέχεια, εντοπίστε τα μεγέθη του σωστού άκρου για όλα τα νύχια σας από το κουτί και να το συνδέσετε με ένα καρφί κόλλα. Αρχείο όλα καρφί συμβουλές προς το επιθυμητό μήκος και το σχήμα και στη συνέχεια να τη μετάβαση από το φυσικό τεχνητό νύχι σε επίπεδο. Στο επόμενο βήμα, η εφαρμογή του πρώτου στρώματος μας 2 φάση-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ gel και σκληρύνει κάτω από ένα Υπεριώδες φως συσκευή σε αυτό. Αμέσως μετά το πρώτο στρώμα, σας μοντέλο της C-καμπύλης με την ίδια πηκτή σχεδιασμό νυχιών. Εδώ, πρέπει να επεξεργαστούμε ένα παχύ, αλλά μαλακή διόγκωση ανάμεσα στο φυσικό και τεχνητό νύχι. Σας θα σκληρύνει και πάλι αυτό το στρώμα του gel κάτω από τη λάμπα UV. Να αφαιρείτε καθαρότερο εφίδρωση στρώμα με μια τότε και ομαλή τυχόν ανομοιομορφίες στο πήκτωμα. Για αυτό, χρησιμοποιήστε ένα λεπτό αρχείο. Σας τεχνητά νύχια ακόμα μια τέλεια προστασία από γρατσουνιές, να δώσει και να πάρει, αυτοί θα σχολιάζει προτείνουμε στο τέλος να θέσει ακόμη και ένα σφράγιση gel από την ίδια σειρά. Μας gel 2 φάσεις από το φάσμα του UV γέλη προϊόν & χρώμα gel, έρθετε σε ένα υψηλής ποιότητας καρφί Studio-ποιότητας, σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

ιξώδες
+

λεπτός μέσον πάχους

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.8

Επισκόπηση

5
28
4
7
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής