Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / γέλη Σφράγισης
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

γέλη Σφράγισης

NDED σφράγιση  Γέλη γέλη Σφράγισης NDED σφράγιση Γέλη
from 3,74 € *
γυμνό κορυφή παλτό nded γέλη Σφράγισης γυμνό κορυφή παλτό nded
from 4,78 € *
nded premium glitter sealer gel γέλη Σφράγισης nded premium glitter sealer gel
from 4,02 € *
Γέλη σφράγισης, sealing gel και finish gel: Το nail shop για όλα τα προϊόντα

Τα τεχνητά νύχια απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα, έτσι ώστε να είναι ανθεκτικά και όμορφα για μεγάλο διάστημα. Για αυτό χρησιμοποιούνται διάφορα gel, τα οποία εφαρμόζονται κατά την κατασκευή και την διακόσμηση των τεχνητών νυχιών. Ένα από αυτά είναι το Gel Σφραγίσματος.

Το gel σφραγίσματος εξασφαλίζει ότι το νύχι παίρνει ένα γυαλιστερό στρώμα  που μπορεί να γυαλίζει και να προστατεύει το υλικό. Το gel είναι ένα προστατευτικό φιλμ πάνω στο νύχι που λειαίνει την επιφάνεια, σφραγίζει τις ατέλειες, σπασίματα και ανωμαλίες που θα μπορούσαν να συσσωρευτούν. Η χρήση αυτού του gel για την ολοκλήρωση των εργασιών με τα τεχνητά νύχια, δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής αλλά και υγιεινής. Και αυτό γιατί μόνο μια απόλυτα λεία επιφάνεια μπορεί να εμποδίσει την εισχώρηση μικρών σωματιδίων, χώματος και βακτηριδίων.

Τα Gel Σφραγίσματος που υπάρχουν στην γκάμα μας είναι κατάλληλα για χρήση σε νύχια με Gel. Το Gel είναι εξαιρετικής ποιότητας, φιλικό και συμβατό με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Μπορείτε να το παραγγείλετε σε διαφορετικές εκδόσεις, ένα πήκτωμα μεσαίου ιξώδους με εξαιρετικά σύντομο χρόνο στεγνώματος, ως μια εκδοχή γυαλίσματος, σε διάφορα μεγέθη συσκευασίας. Εάν είστε αβέβαιοι για το αν εμπιστεύεστε τα προϊόντα μας, απλά δοκιμάστε με ένα πακέτο που δεν είναι πολύ ακριβό. Για χρήση στο σπίτι αυτό είναι σίγουρα μια καλή ιδέα. Για επαγγελματίες τεχνικούς κατασκευαστές νυχιών κατάλληλα είναι τα μεγαλύτερα μεγέθη πακέτων.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής