Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / γέλη Σφράγισης
Γρήγορη φινίρισμα κορυφή LED στεγανωτική ουσία πηκτωμάτων είναι μια εξαιρετική
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Το γρήγορο τέρμα nded είναι κορυφαίο παλτό ένα σύγχρονο LED κορυφαίας ποιότητας κολλητών gel. Το νύχια που λαμβάνει μέσω Ακρυλικό τμήμα μετά το καρφί φωτεινό λαμπερό „ υψηλής στιλπνότητας “ σφραγισμένο. Αυτό το ιδιαίτερο και εκλεπτυσμένο φινίρισμα γρήγορη κορυφή παλτό από Nded έχει μια λεπτή συνέπεια παχύρρευστο και μαζεύει αυτόνομα ομαλή. Ο χρόνος σκλήρυνσης είναι λιγότερο από 3 λεπτά – ανάλογα με την απόδοση από το Υπεριώδες φως συσκευή. Σε ένα φως θεραπεία μονάδα με ένα 36 Watt φωτεινή αποδοτικότητα γυαλιστερό Finishgel θεραπείες, για παράδειγμα, μετά από 1,5 λεπτά. Όπως τα κοινά UV γέλη και χρώμα γέλη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι τα LED Versiegeler εύκολη διαδικασία και επομένως τέλεια κατάλληλος, για την εφαρμογή στρώματα μοντέλο τέλειο νύχια στούντιο στην ποιότητα. Ως αντιόξινο κορυφαίο παλτό, είναι ιδανικό για τους πάσχοντες αλλεργίας. NDED γρήγορο τέρμα top coat είναι διαθέσιμα σε ποσότητες των 5 ml, 15 ml, 30 ml, 50 ml και 250 ml. Επίσης Naturnä γέλη, Acrylnä γέλη και γέλη Fiberglasnä με αυτό το σύγχρονο καρφί σχεδιασμού προϊόντος εβδομάδες υψηλής στιλπνότητας διαθέσιμη.

 

όπως η κοινή UV γέλη και χρώμα γέλη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι επίσης το LED Versiegler εύκολη διαδικασία και επομένως τέλεια κατάλληλος, να τελειοποιήσουμε καρφί μοντέλο στρωμάτων σε ποιότητα στούντιο χωρίς να ιδρώνετε στρώμα.

ιξώδες
+
λεπτός μέσον πάχους
Σφραγίδα
+
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.4787
Επισκόπηση
5
53
4
34
3
6
2
2
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής