Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Soak off gel
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Soak off gel

NDED Soak-Off 1 τζελ φάση Soak off gel NDED Soak-Off 1 τζελ φάση
from 5,50 € *
NAIL-EON Remove Wraps Soak off gel NAIL-EON Remove Wraps
from 2,36 € *
Soak off gel και γέλη με αφαιρετικό για όλα τα σχεδια σε νυχια και για μανικιούρ

Όταν τα νύχια μεγαλώνουν μπορεί να αναπτύξουν μικρές ρωγμές και σχισμές. Αυτό στην ακραία του περίπτωση φαίνεται άσχημα, αλλά είναι και ενοχλητικό πριν το πρόβλημα γίνει ορατό. Οι μικρότερες ανωμαλίες στα νύχια μπορεί να οδηγήσουν σε ρωγμές, γωνίες μπορεί να σπάσουν και η λάμψη χάνεται. Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για τα φυσικά νύχια, αλλά ούτε και για τα τεχνητά.

Το Soak-Off Gel λειαίνει τις άκρες των νυχιών χωρίς την εφαρμογή μηχανικών ερεθισμάτων. Η γέλη εφαρμόζεται εύκολα, ελαχιστοποιεί το λιμάρισμα, και λειαίνει αυτόματα τις άκρες. Στα νύχια με Gel δρα μειώνοντάς τα ελαφρά και διεισδύοντας στα νύχια, ενεργοποιώντας το αποτέλεσμα της αυτολείανσης.

Αλλά το Gel του Soak-Off  συστήματος μπορεί να κάνει ακόμα περισσότερα. Μπορείτε να το εφαρμόσετε σαν γέλη χρώματος σε φυσικά νύχια . απλουστεύοντας έτσι την μοντελοποίηση των νυχιών, πετυχαίνοντας  αποτέλεσμα λάμψης στα φυσικά σας νύχια και φυσικά μπορείτε να το αφαιρέσετε μόνοι σας. Η γέλη Soak-Off σληραίνει γρήγορα κάτω από την επίδραση του φυσικού φωτός και δεν χρειάζεται να τεθούν κάτω από λάμπα UV, χωρίς μεγάλα διαστήματα αναμονής ή ειδικό εξοπλισμό. Το Gel είναι μια επανάσταση! Επειδή είναι τόσο απίστευτα εύκολο στον χειρισμό.

Εκτός από τα έγχρωμα Gel μπορείτε να βρείτε στον κατάλογο μας Gel σφραγίσματος, ενυδατικά Gel, αφαιρετικά κ.α. και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε. Τα μεγέθη των πακέτων ποικίλουν - προσφέρουμε προσιτές μεγάλες συσκευασίες για τους επαγγελματίες καθώς και  μικρές συσκευασίες για οικιακή χρήση

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής