Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Soak off gel
Soak-off LED αστάρι γέλη για τότε μια κατάθεση δωρεάν απομάκρυνση

Λεπτομέρειες
+

Επιθυμείτε να βελτιώσετε σας φυσικά νύχια ή τεχνητά νύχια για μόνο μια ιδιαίτερη επισημότητα σύμφωνα με το πρότυπο; Μας NDED ενυδατώστε off εξαιρετική LED αστάρι gel είναι κατάλληλο για αυτό. Αυτό το μοναδικό gel LED μπορεί να είναι με μας μουλιάσουν Solver αβίαστα πίσω από το καρφί αφαιρεθεί, χωρίς την οποία θα πρέπει να υποβάλετε όπως στο το παραδοσιακό καρφί τζελ. Ψάθα σας τα νύχια σας ελαφρά με ένα buffer, έως ότου δεν υπάρχουν ούτε λαμπερό δουλειά για να δείτε περισσότερα. Δωρεάν τους από την κατάθεση με ένα καλλυντικά βούρτσα και καθαρίστε με ένα καθαρότερο μετά. Στη συνέχεια, ζητήστε αστάρι ένα, που εξασφαλίζει ενισχυμένη πρόσφυσης μεταξύ της gel UV-LED και στο φυσικό νύχι. Στη συνέχεια το μοντέλο ένα λεπτό στρώμα του LED απορροφούν-off τζελ για το αστάρι για. Συμβουλή μας: Τη θεραπεία τα νύχια σας ξεχωριστά και να αφήσει αμέσως μετά την υποβολή αίτησης για περίπου 15 δευτερόλεπτα για να θεραπεύσει κάθε καρφί. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε όλα τα δάχτυλα μαζί για ένα μέγιστο δύο λεπτά κάτω από το UV φως. Συνεργαζόμαστε άμεσα, μας άλλα NDED απορροφούν-off Οδηγήσεων τζελ χωρίς να αφαιρέσετε το στρώμα του ιδρώτα. Μόνο μετά την εφαρμογή το τελευταίο πήκτωμα, αφαιρείτε. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να πάρετε μια μεγάλη λάμψη στα νύχια σας. Μας υψηλής ποιότητας NDED μουλιάσουν νυχιών gel διαθέσιμα UV gel & χρώμα gel από τη σειρά σε ποικίλες ποσότητες. Θέλετε να ενισχύσει σας τόσο σύντομο φυσικά νύχια ή τεχνητά νύχια μοντέλο, αυτό το gel που δημιουργείται. Τώρα επίσης με συνήθεις συσκευές UV και στην χρήση με το LED φως θεραπεία μονάδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν!

ιξώδες
+

λεπτός μέσον πάχους

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

LED κατάλληλη

Τα τζελ LED και το αντίστοιχο αξεσουάρ επιτρέπουν εξαιρετικά γρήγορο χτίσιμο νυχιών: Τα τζελ LED σκληραίνουν κάτω από λάμπα LED ή CCFL σε 30-90 δευτερόλεπτα, ή κάτω από τη λάμπα UV σε 120 δευτερόλεπτα. Μπορούν να αφαιρεθούν και δεν χρειάζονται λιμάρισμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ LED.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.8235

Επισκόπηση

5
14
4
3
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής