Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Soak off gel
απορροφούν-μακριά τζελ χρώμα για τέλεια μοντελοποίηση νυχιών

Λεπτομέρειες
+

Χρώμα & τζελ εύκολα τέλεια με το μουλιάσουν τζελ UV γραμμή αποτελεσμάτων. Η nded μουλιάσουν τζελ χρώμα είναι ιδανικό για μια τοποθεσία ατομικό πρότυπο. Δεν έχει σημασία τι τάση λέγεται ακριβώς με αυτό το τζελ να συμβαδίσει με κάθε τάση. Δεν έχει σημασία εάν ένα εξαιρετικό γαλλική βλέμμα ή ένα πλήρες μοντελοποίηση, με αυτό το πήκτωμα σύνολο επισημαίνει ποιες εγγυήσεις προσοχή. Η γέλη χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σχεδιάσει τα μεμονωμένα νύχι. Δουλεύεται εύκολα και είναι υψηλής ποιότητας. Μια γρήγορη μοντελοποίηση με ένα τέλειο αποτέλεσμα είναι δυνατό με αυτό το πήκτωμα. Όπως όλα της γραμμής απορροφούν-off τζελ παρέχει ένα ελάχιστο αρχείο εργασίας. Το μουλιάσουν τζελ μπορεί να εφαρμοστεί στο φυσικό νύχι, και που Λειαίνει τις άκρες των νυχιών. Με αυτόν τον τρόπο εκτελεί δεν μηχανικά ερεθίσματα και είναι καλά ανεκτή. Νύχια ενεργοποιεί ξανά το auto-εξομάλυνση αποτέλεσμα. Το τζελ χρειάζεται μόνο 2 λεπτά χρόνο στο UV φανό ωρίμανσης, δεν έχει σημασία ποια από τα στρώματα του κτιρίου, αν το αστάρι, κτίριο τζελ ή να τελειώσει μόνο έλυσα. Μια μακρά αναμονή είναι συνεπώς απαρχαιωμένη. Να πείσετε τον εαυτό σας από αυτό το απίστευτο τζελ και εμπιστευτείτε την εμπειρία μας του κατασκευαστή. Θα εντυπωσιαστείτε από την ευελιξία του πηκτώματος. Θωρακίζει σε 120 δευτερόλεπτα σε κανονική UV φως συσκευές και σε 30 έως 60 δευτερόλεπτα στο φως LED θεραπεία μονάδες.

ιξώδες
+

λεπτός μέσον πάχους

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

LED κατάλληλη

Τα τζελ LED και το αντίστοιχο αξεσουάρ επιτρέπουν εξαιρετικά γρήγορο χτίσιμο νυχιών: Τα τζελ LED σκληραίνουν κάτω από λάμπα LED ή CCFL σε 30-90 δευτερόλεπτα, ή κάτω από τη λάμπα UV σε 120 δευτερόλεπτα. Μπορούν να αφαιρεθούν και δεν χρειάζονται λιμάρισμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ LED.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.2542

Επισκόπηση

5
29
4
23
3
4
2
3
1
2

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής