Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Soak off gel
Soak-off mακιγιάζ κρύβει αντιαισθητικές κηλίδες στο σας νύχια γέλη

Λεπτομέρειες
+

NDED μακιγιάζ απορροφούν-off τζελ είναι ένα θαυματουργό φάρμακο για ελαφρά αποχρωματισμό του όνυχος. Μπορεί θαυμάσια να κρυφτεί με ένα ή δύο να εφαρμόσει το πήκτωμα. Νυχιών της μοιάζει αρκετά ομοιόμορφα από το χρωματισμό. Η διαφορά μεταξύ αυτών και το κλασικό UV-gel και χρώμα πηκτώματα είναι ότι απορροφούν-off τζελ με το μουλιάσουν λύτες θα καταργηθούν. Ως εκ τούτου, να κατάθεσης δεν επηρεάζει το φυσικό νύχι. Έχουν πολλά πλεονεκτήματα: μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για φύση ενίσχυση νυχιών με ή χωρίς τους Γάλλους να κοιτάξει, φυσικά για τα πόδια σας ή ως οπτικό επέκταση της κοίτης των ονύχων. Το πήκτωμα διαλυτό μακιγιάζ είναι ευέλικτη και εμμένει καλά. Ελαφρώς τραχιά για τα νύχια σας και Απολιπάνετε αυτό σωστά. Εφαρμόστε ένα στρώμα απορροφούν-off τζελ αστάρι, αυτό Harden για δύο λεπτά, στη συνέχεια, εφαρμόστε μία ή δύο στρώματα του μακιγιάζ μας άμεσα gel της σειράς. Παρακαλώ επίσης για δύο λεπτά για να σκληρύνει τα στρώματα. Θέλετε γαλλικού look, τότε εγγραφείτε τώρα το χαμόγελό σας γραμμή σε απορροφούν-off γαλλικό λευκό και να σκληρύνει, ως συνήθως. Τελικά ακόμη και η στεγανωτική ουσία απορροφούν-off τζελ εφαρμόζεται και επίσης να θεραπευτεί. Για την μοντέρνα «γυμνό» ματιά να εφαρμόσει χωρίς δικό σου Γάλλοs σφραγίδα. Επιλέξτε την ποσότητα σας. Άριστης ποιότητας σε λογικές τιμές. Θωρακίζει σε 120 δευτερόλεπτα σε κανονική UV φως συσκευές και σε 30 έως 60 δευτερόλεπτα στο φως LED θεραπεία μονάδες.

ιξώδες
+

λεπτός μέσον πάχους

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

LED κατάλληλη

Τα τζελ LED και το αντίστοιχο αξεσουάρ επιτρέπουν εξαιρετικά γρήγορο χτίσιμο νυχιών: Τα τζελ LED σκληραίνουν κάτω από λάμπα LED ή CCFL σε 30-90 δευτερόλεπτα, ή κάτω από τη λάμπα UV σε 120 δευτερόλεπτα. Μπορούν να αφαιρεθούν και δεν χρειάζονται λιμάρισμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ LED.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.125

Επισκόπηση

5
14
4
10
3
6
2
2
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής