Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Soak off gel
Soak-off γέλη σφραγίσματος για ένα υψηλής ποιότητας φινίρισμα της μοντελοποίησης

Λεπτομέρειες
+

Για πολλούς, το απορροφούν-off τζελ είναι ακόμα μια άγνωστη Προϊόν, ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες, την απορροφούν-off τζελ ήδη από χρησιμοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε σύγκριση με το συμβατικό UV gel & Χρώμα gel μπορεί να απορροφούν-off τζελ με ένα Materiallöser που περιέχει την ακετόνη χωρίς κατάθεση και πάλι από το καρφί. Ενυδατώστε off μεταφράζεται ως μέσο σαν "και πάλι να εξαργυρωθεί". Με sealer NDED απορροφούν-off τζελ πάρει 5 ml Σας ένα προϊόν πολύ υψηλής ποιότητας, τα οποία τα νύχια για την μοντελοποίηση νυχιών δώσει μια τέλεια λαμπερή επιφάνεια. Χάρη το χρησιμοποιούμενο Συστατικά για το αντίστοιχο απορροφούν-off τζελ, είναι μια κατάθεση κάτω λιγότερος απαραίτητο και αν οι πελάτες σας θα πρέπει να αποφασίσει μία φορά το Δεν είναι πλέον να συμπληρώσετε τα καρφιά να κάνουν τα νύχια, μπορείτε εύκολα με το εύκολα αφαιρέστε επιπέδου σε Materiallöser που περιέχουν ακετόνη. Είναι μια πολλαπλές Nagelschonender, όχι τόσο πολύ, και σχεδόν κανένας Ουσία της το δικό φυσικό νύχι είναι να κατατεθεί και να αφαιρεθεί. Αν σας Ενυδατώστε off χρησιμοποιούνται προϊόντα, τους πελάτες σας μπορεί, για παράδειγμα, προσφορά για να αγοράσει το Materiallöser για οικιακή χρήση, όταν η παραγγελία σας για να αποθηκεύσετε μια νέα πορεία σας. Αυτό φυσικά θα χρήματα απώλειες οδηγήσει, αλλά μέσα από την συμπληρωματική πώληση του Materiallösers θα μπορούσε να Αυτή την εξισορρόπηση. Πείσετε τον εαυτό σας μας ποιότητας στούντιο Προϊόντα και να αναζητήσουν εναλλακτική και συμπληρωματική προϊόντα σε το κατάστημα μας. Θωρακίζει σε 120 δευτερόλεπτα σε κανονική UV φως συσκευές και σε 30 έως 60 δευτερόλεπτα στο φως LED θεραπεία μονάδες.  

ιξώδες
+

λεπτός μέσον πάχους

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

LED κατάλληλη

Τα τζελ LED και το αντίστοιχο αξεσουάρ επιτρέπουν εξαιρετικά γρήγορο χτίσιμο νυχιών: Τα τζελ LED σκληραίνουν κάτω από λάμπα LED ή CCFL σε 30-90 δευτερόλεπτα, ή κάτω από τη λάμπα UV σε 120 δευτερόλεπτα. Μπορούν να αφαιρεθούν και δεν χρειάζονται λιμάρισμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ LED.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.2174

Επισκόπηση

5
12
4
6
3
3
2
2
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής