Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Από μια τιμή της τάξης του 149 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Υβριδικό τζελ
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
Υβριδικό τζελ Υβριδικό τζελ Εδώ μπορείτε να βρείτε Υβριδικό τζελ σε πάνω από 50 διαφορετικά χρώματα Μετάβαση στο αγαπημένο σας χρώμα

Υβριδικό τζελ

Υβριδικό τζελ, και thermal gel για νυχια με σχεδια και υπέροχα μανικιούρ

Θέρμο χρώμα γέλη παραλλαγές από λεπτό σε υπερβολικό

Το θερμο τζελ με χρώμα είναι διαθέσιμο σε πολλά διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων. Αυτό το ευχάριστο καρφί θα καταστήσει δυνατή, που μπορεί να συντονίζεται τέλεια επίσης για το προσωπικό ιδίωμα, καθώς και για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Η αλλαγή του χρώματος να πραγματοποιηθεί από ένα χρώμα εξόδου ορίζεται και την μια απόχρωση ή μια σκιά στο ίδιο στυλ, έτσι αρκετές καρφί σχέδια εμφανίζονται σε ένα βήμα. Ιδιαίτερα έξυπνος πρόσθετες επιπτώσεις που θα προκύψουν από παραλλαγές με glitter χρωστικές ουσίες, μαργαριτάρι λαμπύρισμα ή χαράματος διαφανή ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ τζελ με αναπόσπαστο σωματίδια.

 

Όπως θερμο εργασίας γέλη με χρώμα

Ειδικά για το θερμο γέλη με χρώμα είναι η απάντησή τους σε διαφορετικές συνθήκες θερμοκρασίας. Την εναρκτήρια ομιλία, η οποία συνίσταται στο να εφαρμόσει το πήκτωμα χρώμα, με την αυξανόμενη θερμότητα αλλάξει μέχρι βήμα προς βήμα σε ένα δεύτερο καθορισμένες ήχο. Επειδή η αλλαγή χρώματος γίνεται σταδιακά, τα νύχια εμφανίζονται ξανά και ξανά και διαφορετικά. Μια αλλαγή χρώματος μπορεί επίσης να εμφανιστεί όταν τοποθετείται ένα ζεστό δάχτυλο πάνω στο νύχι. Περιβάλλον και νύχι επιφάνεια να κρυώσει, τότε η στολή άλλαξε και πάλι.

Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για το βράδυ: δροσίζει επίσης το καρφί με ένα δροσερό ποτό στο χέρι σας και έτσι αλλάζει το χρώμα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Ακόμα κι αν οι θερμοκρασίες κρυώσει σε εξωτερικούς χώρους, ξεχωριστό χρώμα, που είναι τόσο χαρακτηριστική για το θερμο UV τζελ επίδραση χρώματος.

 

Εφαρμογή στο νύχι

Η γέλη χρώμα αντιπροσωπεύει την τελευταία στρώση των νυχιών μοντέλο τοποθεσία πριν να σφραγισθούν. Το νύχι διαμορφώνεται ως συνήθως: ένα αλφαβητάρι εφαρμόζεται στο νύχι που αποτελεί τη βάση της ευθύνης για την επακόλουθη σύλληψη ή κτίριο γέλη. Μετά την κατασκευή των νυχιών gel μια τέλεια καμπύλη C, το λεπτό χρώμα γέλη εφαρμόζεται στο νύχι πλάκα και θεραπεία κάτω από τη λάμπα UV. Αυτή η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί για να επιτευχθεί το επιθυμητό χρώμα ένταση. Η προσεκτική θεραπεία επιτυγχάνεται καλύτερα από τα λεπτά στρώματα του τζελ είναι σημαντικό. Το φινίρισμα είναι ένα κορυφαίο παλτό, η οποία ενεργεί ως σφραγίδα, μακρά κράτησε την ένταση του χρώματος του το Thermogels. Το κορυφαίο παλτό είναι σκληρύνει κάτω από Υπεριώδες φως και, στη συνέχεια, ή να αντιμετωπίζονται με τη στίλβωση του πετρελαίου. Έτσι είναι στιλπνό καρφιά με λαµπερά χρώµατα και συναρπαστικά παιχνίδια αλλαγή.
Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής