Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Πολτός θερμο

Πολτός θερμο

nded premium θερμοζέλ καθαρό Πολτός θερμο nded premium θερμοζέλ καθαρό
3,45 € *
69,00 € / 100 ml
nded premium θερμοζέλ λάμψη Πολτός θερμο nded premium θερμοζέλ λάμψη
3,45 € *
69,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium θερμο χρώμα gel νέον Πολτός θερμο Vylet-Nails Premium θερμο χρώμα gel νέον
3,45 € *
69,00 € / 100 ml
nded premium θερμοζέλ νέον Πολτός θερμο nded premium θερμοζέλ νέον
3,45 € *
69,00 € / 100 ml
nded premium θερμοζέλ μεταλλικά Πολτός θερμο nded premium θερμοζέλ μεταλλικά
3,45 € *
69,00 € / 100 ml
nded premium θερμοζέλ παστέλ Πολτός θερμο nded premium θερμοζέλ παστέλ
3,45 € *
69,00 € / 100 ml

Πώς θερμο τζελ εργασία


Η ειδική πράγμα για το Thermogelen είναι η απάντησή τους σε διαφορετικές συνθήκες θερμοκρασίας. Το keynote, η οποία συνίσταται στην εφαρμογή της γέλης χρώμα, άλλαξε με την αυξανόμενη ανάπτυξη θερμότητας βήμα-βήμα μέχρι και ένα δεύτερο καθορισμένη ήχο. Επειδή η αλλαγή χρώματος γίνεται σταδιακά, τα νύχια εμφανίζονται ξανά και ξανά και excitingly διαφορετικά. Μια αλλαγή χρώματος μπορεί επίσης να προκύψει όταν τοποθετείται ένα ζεστό δάχτυλο στο καρφί. Περιβάλλον και καρφί επιφάνεια να κρυώσει, στη συνέχεια, η στολή άλλαξε και πάλι. Το καρφί κρεβάτι είναι θερμότερο από την άκρη των νυχιών και έτσι μετατρέπεται η γαλλική άκρη του ολομόναχος σε ένα διαφορετικό χρώμα και κατά τις μεταβάσεις προκύψει επιπλέον Μαγική κλίσεις. Έτσι, εσείς πρέπει να ποτέ μοντέλο το βαρύτερο έργο σε καρφιά, δηλαδή η ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΚΡΗ.

Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για το βράδυ: δροσίζει επίσης το νύχι με ένα δροσερό ποτό στο χέρι σας και έτσι να αλλάζει το χρώμα του σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ακόμη και αν οι θερμοκρασίες κρυώσει σε εξωτερικούς χώρους, ειδικό χρώμα, που είναι τόσο χαρακτηριστική για το φαινόμενο του θερμο UV χρώμα πηκτώματα.


Εφαρμογή στο νύχι

Το θερμοζέλ αντιπροσωπεύει την τελευταία στρώση των νυχιών μοντέλο τοποθεσία πριν σφραγιστούν. Το καρφί διαμορφώνεται ως συνήθως: αστάρι στο καρφί, που αποτελεί τη βάση της ευθύνης για την επακόλουθη σύλληψη ή κτίριο gel. Μετά την κατασκευή της πηκτής καρφί μια τέλεια καμπύλη C το Θέρμο χρώμα gel είναι στην επιφάνεια του νυχιού, λεπτό και σκληρύνει κάτω από τη λάμπα UV. Αυτή η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί για την επίτευξη του επιθυμητού χρώματος. Η προσεκτική ξήρανση επιτυγχάνεται καλύτερα με λεπτές στρώσεις του gel είναι σημαντικό. Το φινίρισμα είναι ένα κορυφαίο παλτό, που ενεργεί ως σφραγίδα, μακρά κράτησε την ένταση χρώματος του πηκτώματος Θέρμο. Το κορυφαίο παλτό είναι σκληρυμένες υπό Υπεριώδεις ακτίνες, και στη συνέχεια gecleanert ή αντιμετωπίζεται με στίλβωσης πετρελαίου. Έτσι είναι στιλπνό καρφιά με λαμπερά χρώματα και συναρπαστικά παιχνίδια για αλλαγή.

 

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€