Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Από μια τιμή της τάξης του 149 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / βερνικι τζελ
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
βερνικι τζελ βερνικι τζελ Εδώ μπορείτε να βρείτε βερνικι τζελ σε πάνω από 372 διαφορετικά χρώματα Μετάβαση στο αγαπημένο σας χρώμα

βερνικι τζελ

NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN βερνικι τζελ NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
3,90 € *
Βερνικι τζελ και uv gel polish: Για χρήση σε όλα τα είδη μανικιούρ
Επιστρώσεις πηκτής ανήκουν τα βερνίκια νυχιών UV και τέλεια συνδυάζουν τις ιδιότητες των συμβατικών βερνίκια νυχιών και UV- γέλη. Το επίστρωμα εφαρμόζεται με μια βούρτσα και σκληρυμένα υπό Υπεριώδεις ακτίνες. Ένα κορυφαίο παλτό χρησιμοποιείται για τον πρόσθετο σφράγιση. Αυτό είναι επίσης να σκληρύνει με υπεριώδες φως ή φως LED.
Τα επιχρίσματα λεπτό παχύρρευστο τζελ είναι παρόμοια με την απλή βερνίκια νυχιών με τη διεκπεραίωση, επομένως επίσης την προετοιμασία του όνυχος είναι παρόμοια. Η επιφάνεια πρέπει να είναι στεγνά, καθαρά και απαλλαγμένα από το λίπος, έτσι ώστε το χρώμα εμμένει καλά. Στο φυσικό νύχι είναι ένα παλτό βάσεων ως βάση να εφαρμόσει. Αυτό βελτιώνει την πρόσφυση και αποχρωματισμό των νυχιών εµποδίζεται σοβαρά. Η επικάλυψη UV βερνίκι εφαρμόζεται όταν το ακριλικό ή τζέλ νυχιών στο τελευταίο επίπεδο της δομής. Ένα λεπτό αλλά αδιαφανές στρώμα είναι σημαντικό. Αυτό εξασφαλίζει μια αξιόπιστη θεραπεία υπό Υπεριώδεις ακτίνες και εξασφαλίζει την γρατσουνιά-ανθεκτική και ανθεκτικές επιφάνειες. Το επιθυμητό χρώμα ένταση δεν επιτυγχάνεται ακόμη, ένα άλλο στρώμα της UV λάκκας μπορούν να εφαρμοστούν.
Θα πρέπει να πάει πολύ γρήγορα, σας προτείνουμε μια φλούδα από το βερνίκι νυχιών. Η επίστρωση γέλη μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς σκούπα. Το εφαρμοσμένο επίστρωμα θα αφαιρεθεί απλά από τα εξωτερικά άκρα της σαν ένα λεπτό δέρμα του όνυχος. Τα λίγα κομμάτια που μπορεί να αφεθεί πίσω στο νύχι μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα με τη σκούπα.
Γέλη βερνίκι είναι διαθέσιμο σε μας σε απευθείας σύνδεση κατάστημα σε ένα μεγάλο αριθμό χρώματος και κείμενο συνταγές. Ματ ή γυαλιστερά, εμπλουτισμένο με glitter ή νιφάδες - δεν επιθυμώ παραμένει ανοιχτό. Επίσης μοντέλο τοποθεσία νύχια μπορεί να ερμηνευθεί ξανά και ξανά και να σχεδιαστεί από την ευκολία της διαδικασίας. Το τέλειο βλέμμα είναι ακόμη και να βρεθεί η ιδιότητα γέλη χρώμα βερνίκι νυχιών κρατά μακριά και αξιόπιστα, χωρίς να τσιπ ή το μηδέν. UV γέλη βερνίκι είναι ιδανικό επίσης κατά την εφαρμογή της καρφί τέχνης δημιουργίες. Βερνικοχρώματα μπορεί να αναμιγνύεται ή σε συνδυασμό με καρφί τέχνης αυτοκόλλητα, και άλλα στοιχεία. Εντυπωσιακό επιστρώσεις, παραδείγματος χάριν με ακραία glitter εφέ τέχνη νυχιών μπορεί να εφαρμοστεί, για παράδειγμα, σε σχέση με ένα γαλλικό και παράγουν μια νέα και επιμέρους στυλ.
Είναι το τέλειο χρώμα, ή το καρφί εντελώς, σφράγιση. Ένα κορυφαίο παλτό είναι ιδανικό για το σκοπό αυτό. Αυτός ενίσχυσε τη σταθερότητα του παλτό πηκτωμάτων και προβλέπει επιπλέον λάμψη. Επιδιώκεται μια μεταλλίνη τελειώνει και αυτό ήδη επιτυγχάνει μια επίστρωση γέλη κατάλληλα ματ, επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν επάνω δεν λαμπερό τρίχωμα.
Ρίξτε μια ματιά σε μας nded mεγάλη ποικιλία γέλη βερνίκι έκπληξη σε απευθείας σύνδεση κατάστημα και να αφήσει. Τα προϊόντα που προσφέρονται από εμάς είναι απαλλαγμένα από μεθακρυλικό μεθύλιο και μπορεί να εφαρμοστεί επίσης από ευαίσθητα άτομα χαμηλού κινδύνου!


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής