Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Πηκτωμάτων βερνίκια
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Πηκτωμάτων βερνίκια Πηκτωμάτων βερνίκια Εδώ μπορείτε να βρείτε Πηκτωμάτων βερνίκια σε πάνω από 339 διαφορετικά χρώματα Μετάβαση στο αγαπημένο σας χρώμα

Πηκτωμάτων βερνίκια

NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN Πηκτωμάτων βερνίκια NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
from 3,00 € *
Τα επιχρίσματα λεπτό ιξώδη γέλη είναι παρόμοια με τα απλά βερνίκια νυχιών στην επεξεργασία τους, επομένως επίσης την προετοιμασία του όνυχος είναι παρόμοια. Έτσι, η επιφάνεια πρέπει να είναι στεγνά, καθαρά και απαλλαγμένα από το λίπος έτσι ώστε το χρώμα εμμένει καλά. Στο φυσικό νύχι είναι ένα παλτό βάσεων ως βάση για την εφαρμογή. Αυτό βελτιώνει την πρόσφυση και αποχρωματισμό των νυχιών είναι αξιόπιστα εμποδίζεται. Η επίστρωση από βερνίκι νυχιών UV εφαρμόζεται όταν το ακρυλικό ή τζελ νυχιών για την τελευταία στρώση της δομής. Ένα λεπτό αλλά αδιαφανές στρώμα είναι σημαντικό. Αυτό εξασφαλίζει ένα αξιόπιστη θεραπεία υπό Υπεριώδεις ακτίνες και εξασφαλίζει ανθεκτικό στις γρατσουνιές και ανθεκτικές επιφάνειες. Ακόμα δεν επιτυγχάνεται το επιθυμητό χρώμα ένταση, μπορεί να εφαρμοστεί σε περισσότερες UV επίστρωμα.


Θα πρέπει να πάει πολύ γρήγορα, σας προτείνουμε ένα peel off βερνίκι νυχιών. Η επίστρωση gel μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς σκούπα. Το εφαρμοσμένο επίστρωμα θα αφαιρεθεί απλά από τα εξωτερικά άκρα της όπως ένα λεπτό δέρμα της επιφάνεια του νυχιού. Τα λίγα κομμάτια που μπορούν να παραμείνουν στο νύχι, μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα εκ των υστέρων με σκούπα.
Gel βερνίκι είναι διαθέσιμα σε μας σε απευθείας σύνδεση κατάστημα σε ένα μεγάλο αριθμό συνταγών χρώμα και το κείμενο. Είτε ματ ή γυαλιστερό, εμπλουτισμένο με Γκλίτερ ή νιφάδες - καμία επιθυμία παραμένει ανοιχτό. Μέσα από την εύκολη εργασιμότητα, επίσης μοντέλο τοποθεσία καρφιά μπορούν να ερμηνευθούν ξανά και ξανά και σχεδιαστεί.

Το τέλειο βλέμμα είναι ακόμη και να βρεθεί το χρώμα βερνίκι νυχιών τζελ ιδιότητα κατέχει μακρά και αξιόπιστη χωρίς τσιπ ή το μηδέν. UV gel βερνίκι είναι ιδανικό επίσης για την εφαρμογή της δημιουργίες τέχνης νυχιών. Βερνικοχρώματα μπορούν να αναμειγνύονται ή συνδυάζονται με καρφί τέχνης αυτοκόλλητα και άλλα στοιχεία. Εντυπωσιακό επιστρώσεις, για παράδειγμα με ακραίο glitter εφέ τέχνη νυχιών μπορεί να εφαρμοστεί για παράδειγμα σε σχέση με ένα γαλλικό και παράγουν ένα νέο και επιμέρους στυλ.


Είναι το ιδανικό χρώμα, ή το καρφί τέχνης εντελώς, τη σφράγιση. Ένα κορυφαίο παλτό είναι ιδανικό για το σκοπό αυτό. Ενίσχυσε τη σταθερότητα του gel βερνίκι στρώμα και έξτρα λάμψη. Ματ φινίρισμα είναι επιθυμητό, και είναι ήδη επιτευχθεί με βερνίκι gel αντίστοιχα ματ, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ένα μη λαμπρός κορυφαίο παλτό.
Περιηγηθείτε μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα nded και θα εκπλαγείτε από την τεράστια ποικιλία gel βερνίκι. Τα προϊόντα που προσφέρονται από εμάς είναι χωρίς μεθακρυλικό μεθύλιο και μπορεί να εφαρμοστεί επίσης από ευαίσθητα άτομα χαμηλού κινδύνου!

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής