Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / βερνικι τζελ
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
NAIL-EON βερνίκι γέλη HIGHLIGHTS Limited Edition
Λεπτομέρειες
+

Επίστρωση γέλη έχουν Peel Off Βερνίκι νυχιών και Γάζας χρώμα ιδιότητες. Μπορείτε να παραλείψετε ακριβώς το αστάρι και το παλτό βάσεων και, στη συνέχεια, μπορείτε να αφαιρέσετε ακριβώς μας πηκτωμάτων βερνίκια μετά από μερικές ημέρες των νυχιών.

Με μας NAIL-EON γέλη βερνίκι τονίζει επίσης γνωστή ως Gelish, παλτό πηκτωμάτων, UV βερνίκι νυχιών ή UV βερνίκι Παραδίδουμε ένα ιδιαίτερα πολύχρωμο και πιο εκφραστική γέλη βερνίκι, που είναι απίστευτα όμορφη καρφί μοντέλο επίπεδα μπορούν να δημιουργηθούν. Είστε με αυτά ιριδίζουσα gel βερνίκι είναι καλό, αν καρφώσετε μοντέλο στρώματα σε βάση πηκτωμάτων θέλετε να δημιουργήσετε, αλλά να παραιτηθεί από τη μακροχρόνια ένδυση με βούρτσα και γέλη Θέλω να. Με αυτό το πήκτωμα Πολωνικά Βερνίκι γέλη είναι το UV πήκτωμα, με τη βοήθεια του πινέλου άμεσα ισχύουν από το μπουκάλι. Το πήκτωμα Πολωνικά Χρώμα που είναι σαν ένα συμβατικό βερνίκι νυχιών Εφαρμοσμένη και στη συνέχεια υπό Υπεριώδεις ακτίνες, όπως ένα UV γέλη θεραπεία. Βερνίκια γέλη είναι για κάποιο χρονικό διάστημα, είναι πολύ δημοφιλές επειδή είναι άνετοι. Παραγγείλετε με το Πρέπει να δημιουργήσετε γέλη βερνίκι νυχιών μοντέλο στρώματα, τα νύχια ως συνήθως πρώτα καθαρισμό και απολίπανση. Στο επόμενο βήμα είναι roughened τα νύχια ξεκίνησε με τα νύχια. Το βερνίκι γέλη είναι με συμβατικά UV-γέλη, εφαρμόζεται με βούρτσα είναι συμβατά και μπορούν να συνδυαστούν ιδανικά. Θα πρέπει να λειτουργεί όχι μόνο με χρώμα γέλη, αλλά μπορεί επίσης να Όπως όλοι γνωρίζουν, χρησιμοποιώντας UV γέλη. Είναι δημιουργικοί και ας σας Φαντασία ελεύθερο ηνίο. Έχουμε τα υψηλής ποιότητας συστατικά σε αυτό το χρώμα διαδικασίες, έτσι ώστε να μπορείτε να είστε βέβαιοι να πάρετε ένα ποιοτικό προϊόν, πώς χρησιμοποιούνται από εμάς. Είναι φως-cured βερνίκι νυχιών που θεραπεύει με μονάδα UV και σε LED φως θεραπεία μονάδα!

ιξώδες
+
λεπτός μέσον πάχους
Σφραγίδα
+
UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

LED κατάλληλη

Τα τζελ LED και το αντίστοιχο αξεσουάρ επιτρέπουν εξαιρετικά γρήγορο χτίσιμο νυχιών: Τα τζελ LED σκληραίνουν κάτω από λάμπα LED ή CCFL σε 30-90 δευτερόλεπτα, ή κάτω από τη λάμπα UV σε 120 δευτερόλεπτα. Μπορούν να αφαιρεθούν και δεν χρειάζονται λιμάρισμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ LED.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.1667
Επισκόπηση
5
10
4
9
3
4
2
1
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής