Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Vylet-Nails Elements
Vylet Nails Στοιχείο 1 Φάση Γέλη

Λεπτομέρειες
+

Σας περιποιημένα χέρια και μακριά νύχια, που θέλετε να επιτύχετε αυτό, αλλά όχι, επειδή ακυρώσει τα νύχια σας; Στη συνέχεια πηγαίνει για το πόσοι άλλοι σας Γυναίκες επίσης. Αλλά εκεί πρέπει να είναι κανείς καθαρά χέρια και τα μακριά νύχια κάνουμε χωρίς. Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα της αύξησης Φυσικά νύχια, αλλά αν σπάσει αμέσως, θα πρέπει να την παράταση Σκέψης στις άκρες των νυχιών. Με UV gel & χρώμα gel μπορεί πολύ πολύ να REACH και τα τεχνητά νύχια φανεί Vylet-nails προϊόντα Στοιχείο πολύ προφανώς έξω. Μας στοιχεία Vylet-nails 1 φάση gel σε το Μέγεθος 15 ml δουλεύεται τέλεια. Μπορεί να είναι για όλα τα επίπεδα Μοντέλο μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Το πήκτωμα έχει μια συνέπεια, το ότι είναι σε το Χειρισμό κάνει εύκολη και δεν τρέχει στο περιθώριο. Χάρη στην το Μέλι αποτέλεσμα προτιμά ίδια ομαλά και να αποφεύγει τέτοια περίτεχνα Εργασιών αρχειοθέτησης. Αν και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για όλα τα επίπεδα θέση μοντέλο, μπορεί να Αυτό επίσης τέλεια με το Vylet nails αστάρι gel για ακόμα καλύτερη αντοχή και μπορεί να συνδυαστεί της γυαλιστερό το gel σφραγίσματος. Πείσει είναι ο ίδιος μας τζελ. Καλά να είστε ειδικά από αυτό κατασκευή gel είναι εντελώς έκπληκτος. Εγγυόμαστε μακροπρόθεσμη Κατασκευαστής εμπειρία, καλύτερη εξυπηρέτηση, υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων μας.

Διαστάσεις
+

0.065 Μέτρα (m)
0.07 Μέτρα (m)
0.042 Μέτρα (m)

ιξώδες
+

λεπτός μέσον πάχους

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

LED κατάλληλη

Τα τζελ LED και το αντίστοιχο αξεσουάρ επιτρέπουν εξαιρετικά γρήγορο χτίσιμο νυχιών: Τα τζελ LED σκληραίνουν κάτω από λάμπα LED ή CCFL σε 30-90 δευτερόλεπτα, ή κάτω από τη λάμπα UV σε 120 δευτερόλεπτα. Μπορούν να αφαιρεθούν και δεν χρειάζονται λιμάρισμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ LED.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

5

Επισκόπηση

5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής