Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Vylet-Nails Elements
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet Nails Element  βάσης γέλη
Λεπτομέρειες
+
Τα χέρια και τα νύχια εκτίθενται σε υψηλά επίπεδα στρες καθημερινά, δεδομένου ότι δεν είναι πάντα εύκολο περιποιημένα χέρια. Στην καθημερινή ζωή, υπάρχουν πολλά πράγματα που θα βλάψει τα νύχια σας, όπως, για παράδειγμα, προϊόντα καθαρισμού. Ωστόσο, τα όμορφα νύχια δεν οφείλουν να παραμένουν ένα όνειρο. Τεχνητών νυχιών συμβουλές και ένα μοντέλο με το στρώμα του gel ή ακρυλικό που προστατεύονται πολύ καλά τα φυσικά νύχια και τα χέρια βλέμμα τακτοποιημένο. Τα φυσικά καρφιά φτάσετε στο επιθυμητό μήκος, αυτοί μπορεί να ενισχυθεί χωρίς συμβουλές με gel. Gel & χρώμα gel μπορεί με τα πολλά διαφορετικά προϊόντα από UV για να δημιουργήσετε τις πιο όμορφες δημιουργίες. Vylet-nails στοιχεία μια πολύ ευρεία επιλογή μεταξύ άλλων είναι μας στοιχεία Vylet-nails αστάρωμα τζελ που αποτελεί την τέλεια βάση για κάθε μοντέλο στρώματος. Είναι, όπως όλα τα προϊόντα μας υψηλής ποιότητας και έχει μια μακρά διάρκεια ζωής. Τηρεί με ασφάλεια το καρφί και καθιστά σχεδόν αδύνατο ανελκυστήρα μοντέλο ικανούς. Το πήκτωμα αστάρωμα είναι φιλικό προς το φυσικό νύχι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα κτίριο με συμβουλές, καθώς και μια καθαρή φύση ενίσχυση καρφί. Δοκιμής μας και τα προϊόντα μας. Θα ευχαριστηθείτε από μας πήκτωμα αστάρι. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε το όμορφο μοντέλο στρώματα και Naildesigns. Θα θέλετε να χάσετε το πήκτωμα.  
Διαστάσεις
+
0.069 Μέτρα (m)
0.071 Μέτρα (m)
0.042 Μέτρα (m)
ιξώδες
+
λεπτός μέσον πάχους
Σφραγίδα
+
UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

LED κατάλληλη

Τα τζελ LED και το αντίστοιχο αξεσουάρ επιτρέπουν εξαιρετικά γρήγορο χτίσιμο νυχιών: Τα τζελ LED σκληραίνουν κάτω από λάμπα LED ή CCFL σε 30-90 δευτερόλεπτα, ή κάτω από τη λάμπα UV σε 120 δευτερόλεπτα. Μπορούν να αφαιρεθούν και δεν χρειάζονται λιμάρισμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ LED.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.5
Επισκόπηση
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής