Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Vylet-Nails Elements
Vylet-Nails Elements bάση τζελ βοηθά την μοντελοποίηση των νυχιών

Λεπτομέρειες
+

Το Vylet-nails στοιχεία κατασκευής gel είναι ένα ζελέ, το οποίο σας επιτρέπει να μοντέλο C-καμπύλης (σημείο πίεσης). Μπορείτε έτσι σταθεροποιεί την τέχνη και το φυσικό νύχι και έτσι να εμποδίσει ένα διάλειμμα στην περιοχή του σημείου του στρες. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό ότι εφαρμόζετε έτσι αυτό το στρώμα gel μετά το πήκτωμα θεραπεύεται αστάρωμα, είναι το υψηλότερο σημείο στη μέση. Να είστε βέβαιος ότι σας από την κορυφή των νυχιών μέχρι τη μέση με gel αυξηθεί ελαφρώς και να πέσετε πάλι να τον το επιδερμίδες στο ίδιο τόξο. Στις πλευρές, beware ότι εργάζεστε εκεί δεν λεπτότερη. Το μήκος των νυχιών είναι το πάχος της πηκτής της δομής. Όσο περισσότερο το καρφί, τόσο ισχυρότερη η πόρπη πρέπει. Αν θεωρείτε την πλευρά νύχι, το C-καμπύλη μπορεί να μοιάζει με ένα βουνό, αλλά περισσότερο σαν ένα απαλό κύμα. Για κάθε UV gel & χρώμα gel είναι να ανακατεύετε πριν τη χρήση. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ οι ακόλουθες τρεις παραλλαγές του χρώματος και το ιξώδες του αυτό κτίριο τζελ: - ροζέ - σαφές και ροζ - γαλακτώδες, στο πρότυπο ιξώδες. -Το clear τζελ μόλις παχύ παχύρρευστο και στο μέσο ιξώδες. Όλα τέσσερις UV-Gel είναι διαθέσιμα σε ένα ελκυστικό σχεδιασμό ηθµό για μας στο online κατάστημα και ποιότητας στούντιο. Ακόμα φαίνονται στο κατάστημά μας και για αυτό και άλλες τζελ της σειράς Vylet-nails στοιχεία για τα νύχια σας.

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4

Επισκόπηση

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής