Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Vylet-Nails Elements
Vylet Nails Element σφράγιση Γέλη

Λεπτομέρειες
+

Μετά την πλήρη καρφί μοντελοποίηση και διακόσμηση το Τα νύχια γίνονται, τα νύχια θα πρέπει μια απολύτως τέλεια και υψηλής ποιότητας βαθμό. Με αυτό το τελείωμα με το Vylet-nails στοιχεία Σφράγιση gel 15 ml να πάρει τα καρφιά έναν τέλειο γρατσουνιά-ανθεκτική και υψηλός-ερμηνείας βαθμό, που προστατεύουν τα καρφιά από εξωτερικές δυνάμεις. Το Vylet-nails σφράγιση gel στοιχείο έχει οριστεί σε θεραπευτεί Κτίριο gel σε λεπτές και στη συνέχεια να θεραπευτεί. Το Ο χρόνος ποικίλλει ανάλογα με τη μονάδα UV και είναι συνήθως μεταξύ 2 και 4 Λεπτά. Τα καρφιά πρέπει να εγκατασταθούν με ένα καρφί τέχνης, είναι να εξασφαλίζουν ότι αυτό γίνεται πριν από την εφαρμογή του πηκτώματος sealer, επειδή η Αντιπροσωπεύει το τέρμα του τα νύχια gel σφραγίσματος. Δεν είναι κάθε UV γέλη & Χρώμα gel είναι κατάλληλο για όσους υποφέρουν από αλλεργίες, αλλά δεν αυτό υψηλής ποιότητας Προϊόν. Με μια φυλακή ασφαλείας είναι 100% στο Vylet-nails Στοιχείο σφράγιση gel σε ένα υψηλής ποιότητας προϊόν στην ποιότητα. Το Αυτό το πήκτωμα ιξώδους είναι μέσο ιξώδες και το μωβ χρώμα. Τους πελάτες τους και Θα μαγευτείτε από αυτό το όμορφο, απλοί στην εφαρμογή gel που φέρνει έχετε ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα της γυαλιστερό πάνω στο νύχι. Τα προϊόντα μας είναι όλα τα σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και της ανάπτυξης σε νυχιών σχεδιασμός Βιομηχανία. Εκτός από αυτό το σφράγιση gel, κουβαλάμε πολλά άλλα γέλες στα μας ποικιλία, το οποίο μπορείτε να βρείτε στο κατάστημά μας.

Διαστάσεις
+

0.068 Μέτρα (m)
0.068 Μέτρα (m)
0.042 Μέτρα (m)

ιξώδες
+

λεπτός μέσον πάχους

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

LED κατάλληλη

Τα τζελ LED και το αντίστοιχο αξεσουάρ επιτρέπουν εξαιρετικά γρήγορο χτίσιμο νυχιών: Τα τζελ LED σκληραίνουν κάτω από λάμπα LED ή CCFL σε 30-90 δευτερόλεπτα, ή κάτω από τη λάμπα UV σε 120 δευτερόλεπτα. Μπορούν να αφαιρεθούν και δεν χρειάζονται λιμάρισμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ LED.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4

Επισκόπηση

5
1
4
0
3
1
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής