Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Vylet-Nails Elements
Vylet-Nails Premium χρώμα gel παιχνιδιάρικο παστέλ - ρομαντικό
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Απαλά χρώματα, όπως παστέλ στο πήκτωμα καρφί επίθεση το Vylet-Nails Premium χρώμα gel, είναι μέχρι σήμερα. Μόλις μια μέρα ή για όλους τους χρήστες που αγαπούν διακριτικά αυτό το χρώμα gel με τα παστέλ χρώματα είναι ιδανικό. Το υψηλής ποιότητας προϊόν που υπόσχεται μακροχρόνιο χρώμα λάμψη και λάμψη μακράς διαρκείας.
Νύχια που κατασκευάζονται σε διάφορα στάδια. Η προετοιμασία του φυσικού νυχιού όπως ακόμη και το τζελ που χρησιμοποιείται είναι ζωτικής σημασίας για την ποιότητα των τελικών τέχνη νυχιών. Το καρφί με τη μορφή εκλεπτυσμένο είναι roughened και με επικάλυψη με αστάρι. Αστάρι και κτίριο τζελ κάνουν τελικό φορμαρισμένο τεχνητό νύχι, που φαίνεται ακόμα πιο όμορφη τέλεια διαμορφώνεται το C-καμπύλη. Το Vylet-Nails Premium χρώμα gel παστέλ είναι το τελευταίο στρώμα δομή και καλύπτει το καρφί με ένα μαλακό παστέλ απόχρωση. Ένα ελάχιστο πάχος, καθώς και μια πλούσια σύμβαση για όλα τα επίπεδα είναι σημαντικό. Αυτό εξασφαλίζει μια ομοιόμορφη ξήρανση και λεία επιφάνεια. Ανάλογα με το αίτημα, η ένταση του χρώματος του το παστέλ χρώμα τζελ μπορεί να αυξηθεί από ένα άλλο στρώμα. Ένα κορυφαίο παλτό, εφαρμόζεται ως τέρμα εξασφαλίζει τη σφράγιση και έτσι μια μακρά διάρκεια ζωής. Μετά τη θεραπεία, αυτό το τελευταίο στρώμα είναι καθαρίζονται και γυαλισμένο και δείχνει ως μια λάμψη μακράς διαρκείας.
ιξώδες
+
λεπτός μέσον πάχους
Σφραγίδα
+
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής