Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Vylet-Nails Elements
Vylet-Nails Premium χρώμα gel μεταλλικά - νέα εμφάνιση για τα νύχια
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Η μεταλλική εμφάνιση κάνει ένα καρφί σε κάτι πολύ ξεχωριστό. Χαράματος, μεταλλικά δημιουργήθηκε το Vylet-Nails Premium gel χρώμα στο καρφί, αποτελέσματα ανάλογα με το φως ξανά και φρέσκο. Η γέλη χρώμα χρησιμοποιείται ως ένα στρώμα στο καρφί μοντέλο δομή σε θέση.
Το Vylet-Nails Premium gel χρώμα είναι μεταλλικό, όπως εφαρμόζεται από χρωματιστά τζελ που χρησιμοποιείται στο νύχι. Το φυσικό νύχι είναι κατατίθεται στη μορφή, roughened με το buffer, και αντιμετωπίζεται με έναν εγχυτήρα ως σταθεροποιητικοί παράγοντες. Στη συνέχεια, αστάρι και κτίριο πηκτώματα εφαρμόζονται και θεραπεύεται κάθε στρώμα από το στρώμα. Η γέλη χρώμα διαμορφώνει το συμπέρασμα των στρωμάτων κατασκευή και κινείται πάνω από το τεχνητό νύχι στην επιλεγμένη μεταλλική σκιά. Οι βούρτσες είναι να βεβαιωθείτε ότι αυξάνεται το ζελέ σε ένα λεπτό, αλλά πλούσια στρώμα. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η πλήρης θεραπεία κάτω από τη λάμπα UV. Ενδεχομένως, ένα δεύτερο στρώμα του gel μπορεί να εντείνει το χρώμα. Καταλήγει με ένα κορυφαίο παλτό, που παρέχει το καρφί σφράγιση gel με υψηλής αντοχής και υψηλός-ερμηνείας τελική στρώση.
ιξώδες
+
λεπτός μέσον πάχους
Σφραγίδα
+
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής