Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Vylet-Nails Elements
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Vylet-Nails Premium gel χρώμα ΜΑΡΜΑΡΥΓΊΑ - για αστραφτερό παραστάσεις
Λεπτομέρειες
+

ΜΊΚΑ αποτελέσματα είναι πάρα πολύ δημοφιλής, ειδικά για την τέχνη νυχιών βράδυ. ΜΊΚΑ με τη γέλη χρώμα Vylet-Nails Premium με μια λαμπρή γυαλάδα δίνονται τα νύχια. Ανάλογα με την επιθυμητή ένταση του χρώματος, το ζελέ σε ένα ή περισσότερα στρώματα μπορεί να εφαρμοστεί και να θεραπευτεί υπό Υπεριώδεις ακτίνες.
Πριν το Vylet-Nails Premium gel χρώμα μπορεί να εφαρμοστεί ΜΑΡΜΑΡΥΓΊΑ της πηκτής προσομοίωσης στο φυσικό νύχι πρέπει να προετοιμαστεί ανάλογα. Σχετικά με το γυαλισμένο μακριά και εφαρμόζεται τραχυμένη καρφί αστάρι για καλή πρόσφυση, που ακολουθείται από ένα στρώμα του gel αστάρωμα. Το Glimmerr gel χρώμα να ακολουθήσουν σε ένα από τα στρώματα της κατασκευής και είναι σαν τα άλλα στρώματα gel το οποίο επίσης αραιά και καλά σκληρύνει. Πριν από την εφαρμογή το επόμενο στρώμα του πηκτώματος, την εφίδρωση στρώμα αφαιρείται με καθαρότερο και Zellette. Στο τέλος της την μοντελοποίηση της στεγανοποίησης ένα ως τέρμα εφαρμόζεται. Το κορυφαίο παλτό είναι λεπτή, αλλά κουρασμένος από ζωγραφισμένα στο νύχι και σκληρύνει υπό Υπεριώδεις ακτίνες. Μετά από να αφαιρέσει το στρώμα του ιδρώτα και την εφαρμογή της στίλβωσης πετρέλαιο έρχεται η λαμπρότητα του πηκτώματος χρώμα πριμοδότηση ιδιαίτερα καλά στο προσκήνιο, ο όρκος είναι μόνιμα προστατεύονται από βλάβες και γρατζουνιές.
ιξώδες
+
λεπτός μέσον πάχους
Σφραγίδα
+
Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής