Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Vylet-Nails Revolution

Vylet-Nails Revolution

Vylet-Nails Premium δομή γέλη Vylet-Nails Revolution Vylet-Nails Premium δομή γέλη
from 2,95 € *
Vylet-Nails Premium UV gel πρέζα Vylet-Nails Revolution Vylet-Nails Premium UV gel πρέζα
from 4,62 € *

Vylet-Nails Revolution: τεχνητα νυχια με πολλά σχέδια

Τα τεχνητά νύχια είναι ένα καλό πράγμα. Είναι σχετικά διατηρήσιμα, σταθερά και προσφέρουν στο σύνολο ότι χρειάζονται τα νύχια για να μην καταστραφούν. Πρέπει να φροντίζετε τα φυσικά νύχια τα οποία είναι ταλαιπωρημένα από βερνίκια, γυαλιστικά, λιμάρισμα και άλλες επεξεργασίες. Τα τεχνητά νύχια δεν πρέπει οπωσδήποτε να μοιάζουν με φυσικά νύχια, αλλά να έχουν ένα φυσικό Look.

H Vylet-Nails-Revolution είναι μια σειρά από UV-Gels, τα οποία απλοποιούν την μοντελοποίηση των τεχνητών νυχιών. Τα τζελ κάνουν δυνατή την μοντελοποίηση με μια λεπτή και λεία στρώση πάνω στο φυσικό νύχι και όχι όπως συμβαίνει συνήθως μια παχιά εφαρμογή. Η Vylet-Nails-Revolution, σημαίνει λεπτά νύχια, τα οποία κάθονται σχεδόν ανεπαίσθητα στο φυσικό νύχι, είναι σταθερά όπως τα υπόλοιπα τεχνητά νύχια και μπορούν να σχεδιαστούν όπως θέλετε. Εκτός από τα απλά χρωματιστά τζελ μπορούμε να σα προσφέρουμε τζελ σε δυνατά χρώματα με μεταλλικά αποτελέσματα, με ισχυρές λάμψεις, στα χρώματα του χρυσού, του ασημένιου και του χαλκού, καθώς και σε νέον και παστέλ χρώματα. Φυσικά με την Vylet-Nails-Revolution μπορείτε να φτιάξετε νύχια με γαλλικό μανικιούρ, ώστε να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο φυσικά και απλά.

H Vylet-Nails-Revolution είναι μια σειρά από προϊόντα που αποτελούν τον ιδανικό σύμμαχό σας. Θa βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την μοντελοποίηση νυχιών με gel- και πολλά άλλα. Ρίξτε μια ματιά στον κατάλογό μας και εμπνευστείτε.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής