Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Vylet-Nails Revolution
Χάρη στην μεγαλύτερη σταθερότητα των νυχιών Vylet-Nails Revolution Συνέλευση γέλη

Λεπτομέρειες
+

Θέλουν να μοντέλο σχετικά με τις φυσικές σας νύχια τεχνητά νύχια με gel τεχνολογίας, χρειάζεστε ορισμένες πηκτώματα νυχιών, το ότι θα υπάρξει: ένα αστάρωμα gel, μια δομή gel και ένα πήκτωμα που στεγανότητας. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να εφαρμόσετε ακόμη και ένα χρώμα gel ή Glittergel. Ωστόσο, πρέπει να σιγουρευτείτε ότι εφαρμόζετε όλα τα πηκτώματα νυχιών από την ίδια σειρά για τα νύχια σας. Ακριβώς έτσι, όλα τα συστατικά μπορεί να εναρμονιστεί με το άλλο και να σας παρέχει μια άριστη ποιότητα. Για μια τοποθεσία τριφασικό μοντέλο που ταιριάζει Vylet-nails επανάσταση κτίριο gel σειρά Vylet-nails επανάσταση πολύ καλά. Χρησιμοποιήστε αυτό το gel να το πήκτωμα αστάρωμα θεραπεύεται από την ίδια σειρά, όπως ένα δεύτερο στρώμα του gel. Μοντέλο με δομή gel μετά από σας έχουν κτυπηθεί καλά, το C-καμπύλη. Σε αυτήν την καμπύλη, είναι σημαντικό ότι εφαρμόζετε πάντα το παχύτερο το πήκτωμα στο κέντρο. Νυχιών άκρη προς το μέσο αυτό θα πρέπει να αυξήσει ελαφρώς και πίσω πτώση να τον το επιδερμίδες στο ίδιο βρόχο. Όσο περισσότερο θέλετε να φορούν τεχνητά νύχια σας, την καμπυλότητα του φωτός πρέπει να είναι ισχυρότερη. Λάβετε υπόψη ότι η εφαρμογή των νυχιών σχεδιασμός νυχιών σελίδων δημιουργία gel δεν λεπτότερη επιτρέπονται και στο καρφί άκρες αδέσποτα πήκτωμα αμέσως με ένα ραβδί από ξύλο τριανταφυλλιάς Καθαρίστε την. Αυτή δομή gel νυχιών στούντιο-ποιότητα ήχου, μικρή τιμή, έρχεται από το φάσμα του προϊόντος UV gel & γέλη χρώμα. Δεν διστάζουν και να επωφεληθούν από το Vylet-nails επανάσταση NDED.

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.6

Επισκόπηση

5
4
4
0
3
1
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής