Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Vylet-Nails Studio Edition
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Vylet-Nails Studio Edition

Vylet-Nails Studio Edition για nixia - νύχια, μανικιούρ και νύχια με σχέδια

Η  Vylet-Studio-Edition προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για την κατασκευή νυχιών με gel. Τα προϊόντα Vylet-Nails προέρχονται απευθείας από τον κατασκευαστή, είναι εύκολα στον χειρισμό και προσφέρουν υψηλή ποιότητα. Η Vylet- Studio Edition είναι μια σειρά προϊόντων για την μοντελοποίηση τεχνητών νυχιών, τα οποία κάθε άλλο παρά τεχνητά φαίνονται. Το τζελ μπορεί να επεξεργαστεί πολύ λεπτό, απλώνεται ομαλά πάνω στο νύχι και δεν είναι καν αναγνωρίσιμα για τεχνητά νύχια. Αυτή η προσφορά της Vylet-Nails  έχει προϊόντα για μοντελοποίηση νυχιών, τα οποία έχουν όλα τα πλεονεκτήματα που έχουν τα νύχια με Gel: είναι εύκολο να επεξεργαστούν , είναι ανθεκτικά, σταθερά και πολύ όμορφα. Επιπλέον προστατεύουν τα φυσικά σας νύχια αφού η στρώση του τζελ δεν αφήνει βερνίκια, ασετόν και άλλα υγρά να επιτεθούν στα νύχια. Τα νύχια προστατεύονται από το πρόσθετο και ανακάμπτουν από προηγούμενες κακουχίες.

Εδώ η Vylet-Studio-Edition προσφέρει όλα όσα επιθυμούσατε. Όπως και με άλλες σειρές προϊόντων UV gel όλα ταιριάζουν μεταξύ τους και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Το Primer με το 1- και 2-Phase Gels, Finish και Gels με χρώματα εώς και μεταλλικά αποτελέσματα, Glitzergels und χρωματιστά Gels με νέον χρώματα, είναι όλα προϊόντα τα οποία είναι διαθέσιμα από τον κατασκευαστή. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε υψηλή ποιότητα και ότι πληρούν τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Το τζελ της Vylet-Studio Edition είναι επίσης κατάλληλο για όσους υποφέρουν από αλλεργίες. Και είναι φυσικά διαθέσιμα σε οικονομικά μεγάλα πακέτα για Nailstudios αλλά και για ερασιτέχνες.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής