Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Vylet-Nails Studio Edition
Vylet Nails Studio Edition  Γαλλικά Γέλη

Λεπτομέρειες
+

Θα έχετε τεχνητά νύχια, τα οποία διαφέρουν ελάχιστα από τα φυσικά νύχια; Μπορείτε να το κάνετε αυτό με το Vylet-nails Studio Edition γαλλικά-γέλη. Εφαρμογή ο Γάλλος για τα νύχια σας σας με φυσικά αναζητούν νύχια gel. Έχετε δύο επιλογές για να εφαρμόσετε το πήκτωμα για άσπρο καρφί συμβουλές. Μπορείτε να διανείμετε το γαλλικά-γέλη με μια βούρτσα στο πήκτωμα αστάρωμα ή μετά τη θεραπεία του πηκτώματος κτίριο χρησιμοποιούν ένα σημείο του στροβιλισμού. Είναι θεραπεύεται gel & χρώμα gel μετά μοντελοποίηση, καθώς και οποιαδήποτε άλλα UV κάτω από μια μονάδα φωτός UV. Λόγω των χρωστικών ουσιών, είναι σημαντικό ότι εσείς Studio Edition, αραιά αυτό gel επένδυση Vylet-nails για την επίτευξη ενός 100% θεραπεία. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούν να ελέγχονται πλήρως. Χάρη στην επίδραση μέλι την ομαλή γαλλικά spreads ίδια gel, τι θα σώσει επιπλέον αρχείο έργο. Στο κατάστημά μας, έχουν διαφορετικές αποχρώσεις για να διαλέξετε. Επιλέξτε ανάμεσα σε λευκό, μαλακό, λευκό, ροζ/γαλακτώδες και ουράνια λευκό Dial. Αυτό Γαλλικά-γέλη καρφί Studio-ποιότητα ήχου και μέχρι την ημερομηνία της έρευνας, τους δίνουν σας τεχνητά νύχια τόση φυσικότητα ότι σχεδόν κανείς να θυμάται ότι αυτά δεν είναι γνήσια. Μην περιμένετε άλλο και να παραγγείλετε ένα γαλλικά-γέλη ψάχνουν διακριτικά το δάχτυλο καρφί συμβουλές.

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.6667

Επισκόπηση

5
4
4
2
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής