Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Vylet-Nails Studio Edition
Vylet Nails Studio Edition Νέο Χρώμα Γέλη

Λεπτομέρειες
+

Σας αρέσει όταν πάρει το κεντρικό στάδιο; Στη συνέχεια το Vylet-nails δημιουργείται Studio Edition gel χρώμα νέον για σας. Με αυτό το UV θα έχετε δωρεάν προσοχή gel & χρώμα gel από πολλούς ανθρώπους. Θέτουν τα νύχια σας σε το σωστό σχήμα και το μήκος και τη διατήρησή τους, ως συνήθως. Φτάσατε στην την εφαρμογή του εγχυτήρα ή κτίριο gel να σας τα καρφιά Vylet-nails Εφαρμόστε στο Studio Edition χρώμα gel, το σας επιθυμητό χρώμα και σκληρύνει άμεσα στη συνέχεια. Η δύναμη του Naildesign είναι μια ποικιλία του χρώμα νέον, δεν έχουν ακόμη φέρει ένα άλλο λεπτό στρώμα. Τα στρώματα μπορεί να εφαρμοστεί τόσο συχνά όσο επιθυμείτε, πρέπει να σημειωθεί μόνο ότι όλα επιστρώσεις πηκτής πάντα λεπτό για να μοντέλο. Διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος ότι το πήκτωμα κάτω από τη λάμπα UV δεν μπορεί να καλυφθεί πλήρως και δεν είναι επομένως σκληρύνει 100%. Επίσης, καθιστά εύκολο να εργαστεί μέσω της μέσης υφή και λειαίνει εύκολα από την ίδια. Αυτό αποθηκεύει την κατάθεση επιπλέον εργασία. Μπορείτε να συνδυάσετε διάφορα Nailart-αξεσουάρ με τη γέλη νέον. Δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία τους, και μπορείτε να φέρετε αυτό μεγάλη αυτο-σχεδιασμένα σχέδια και τις συστάσεις για τα νύχια σας. Αφήστε το εντυπωσιακό νέο χρωμάτισε τα νύχια σε προσιτή τιμή με αυτό το υψηλής ποιότητας χρώμα gel.

Διαστάσεις
+

0.033 Μέτρα (m)
0.029 Μέτρα (m)
0.024 Μέτρα (m)

ιξώδες
+

λεπτός μέσον πάχους

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής