Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Από μια τιμή της τάξης του 149 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Gel polish
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
Gel polish Gel polish Εδώ μπορείτε να βρείτε Gel polish σε πάνω από 389 διαφορετικά χρώματα Μετάβαση στο αγαπημένο σας χρώμα

Gel polish

NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN Gel polish NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
3,90 € *

Επιλέξτε την κατάλληλη υπο-κατηγορία στην Gel polish:

Gel nail polish
UV επίστρωμα συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των βερνικιών και UV γέλη με χρώμα. Το ανθεκτικό επίστρωμα του γέλη είναι εύκολο να εφαρμοστεί και είναι σκληρυμένες υπό Υπεριώδεις ακτίνες. Μεγάλη διάρκεια ζωής και μια υψηλή ερμηνεία χαρακτηρίζεται η βερνίκια νυχιών σε αυτή την κατηγορία, μια πλήρης σφραγίδα παρέχει ακόμη και περισσότερη σταθερότητα.
ημιμόνιμο βερνίκι Θέρμο
Το θερμο UV βερνίκι νυχιών που παράγεται από το χρώμα που αλλάζει το αποτέλεσμα για το AHA αποτελέσματα. Ανάλογα με τη θερμοκρασία, το νυχιών αλλάζει χρώμα και δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο με διαφορετικά παιχνίδια χρώμα. Έτσι, η τέχνη νυχιών είναι ποτέ βαρετή. Οι συνδυασμοί των χρωμάτων όπως υφές θερμο επικαλύψεων χρώμα είναι διαθέσιμα σε μια ευρεία επιλογή.
Peel off mόνιμο βερνίκι
Πρόβλημα νύχια και όσους αρέσει απλά, που είναι Peel Off Βερνίκι νυχιών τέλεια. Το βερνίκι ανθεκτικό πήκτωμα είναι ως συνήθως εφαρμόζεται και σκληρυμένα. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτού του προϊόντος: ανάλογα με την επιθυμία το επίστρωμα μπορεί να τραβηχτεί εύκολα από το νύχια, το επιμελημένο καθαρισμό με νύχια Remover είναι σχεδόν πλήρη εξάλειψη.
Gel polish, ημιμόνιμο βερνίκι και μόνιμο βερνίκι για όλα τα νύχια

Σχεδόν είναι τόσο λεπτό όσο ένα νύχια και ακόμη σταθερή αρκετά για να ενισχύσει φυσικά νύχια, προσφέρεται το βερνίκι UV στις διαφορετικές παραλλαγές. Η γρήγορη θεραπεία υπό υπεριώδεις εξαλείφει το συχνά ενοχλητικό όταν βερνίκι νυχιών που περιμένουν αλλιώς, επίσης σημάδια στο χρώμα ένα πράγμα του παρελθόντος. Η ειδική επίστρωση κρατά τουλάχιστον διπλάσιο χρόνο ως συμβατικών βερνίκι νυχιών, συχνά το στρώμα θα παραμείνει μέχρι το νύχια έχει αυξηθεί. Την λαμπρή γυαλάδα που θυμίζει πηκτής καρφιά, εξασφαλίζει μόνιμα όμορφα νύχια, τα οποία είναι πάντα φρέσκα και πάλι και ευγενής.


Δεδομένου ότι η θέση μοντέλο γέλη που λειτουργεί επίσης σε μέρος της UV χρώματα σε πολλές στρώσεις. Τα στρώματα θα πρέπει να είναι τόσο λεπτό όσο το δυνατόν και να θεραπευτεί ξεχωριστά κάτω από τη λάμπα UV. Πριν από την εφαρμογή στο φυσικό νύχι είναι το νύχια περιποιημένα επιδερμίδες έσπρωξε πίσω και απαλά βουρτσισμένο την επιφάνεια των νυχιών με το buffer. Να, λοιπόν, το πρώτο στρώμα, που χρησιμεύει ως βάση για τα άλλα στρώματα βαφής, το νύχια θα να ξεσκονιστούν μακριά, και απολίπανση με σκούπα. Το παλτό βάσεων είναι εφαρμόζεται και την θεραπευτεί στο Υπεριώδες φως, η εφίδρωση στρώμα παραμένει στο νύχι και χρησιμεύει ως βάση για τη σύλληψη για το βερνίκι νυχιών UV. Η επίστρωση μπορεί να εφαρμοστεί ανάλογα με την επιθυμητή ένταση του χρώματος σε ένα ή περισσότερα στρώματα. Την τελευταία στρώση χρώμα αποτελεί ένα κορυφαίο παλτό, το οποίο παρέχει ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα, αντοχή στις γρατζουνιές και λάμψη μακράς διαρκείας. Βερνίκια νυχιών UV για τα καρφιά πρόβλημα όπως το κουτάλι καρφιά είναι ιδιαίτερα καλά ταιριαγμένα. Μια τέτοια καρφιά χωρίς ακριλικό ή τζέλ μοντέλο εκδίδει συχνά κατέχει, μεγάλη και μακροχρόνια αποτελέσματα που λαμβάνονται με τις επικαλύψεις UV γέλη είναι, ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις.

UV πηκτωμάτων βερνίκια διατίθενται σε πολλά χρώματα, σε ματ και γυαλιστερό, διαθέσιμα με μια μικτή glitter σωματίδια ή νιφάδες. Μια παραλλαγή ιδιαίτερα ελκυστικό και εντυπωσιακό είναι θερμο UV βερνίκι νυχιών, που αλλάζει χρώμα ανάλογα με την επικρατούσα θερμοκρασία περιβάλλοντος και φανερώνεται σ ' διαρκώς μεταβάλλονται κλίσεις. Γρήγορα και εύκολα να άρει το φλοιό από βερνίκι νυχιών. Απαιτείται για να καταργήσετε μια σκούπα, τα στρώματα του χρώματος μπορεί να αφαιρεθεί απλά επιθυμίες όπως ένα λεπτό δέρμα.

Περιηγηθείτε σε το nded Προσφέρουν σε μας ευρύ φάσμα της UV βερνίκια νυχιών για πάντα νέα και τρομάζοντας νυχιών σχεδιασμός. Τα προϊόντα μας είναι απαλλαγμένα από το ΜΜΑ (μεθακρυλικό μεθύλιο) και ιδανική για ευαίσθητα άτομα. Μόνιμο Βερνίκι, UV νύχια Πολωνικά.

 Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής