Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Πηκτωμάτων βερνίκια 3 σε 1
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Πηκτωμάτων βερνίκια 3 σε 1 Πηκτωμάτων βερνίκια 3 σε 1 Εδώ μπορείτε να βρείτε Πηκτωμάτων βερνίκια 3 σε 1 σε πάνω από 403 διαφορετικά χρώματα Μετάβαση στο αγαπημένο σας χρώμα

Πηκτωμάτων βερνίκια 3 σε 1

NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN Πηκτωμάτων βερνίκια 3 σε 1 NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
from 3,00 € *

Επιλέξτε την κατάλληλη υπο-κατηγορία στην Πηκτωμάτων βερνίκια 3 σε 1 :

Gel nail polish
UV επίστρωμα συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των βερνικιών και UV γέλη με χρώμα. Το ανθεκτικό επίστρωμα του γέλη είναι εύκολο να εφαρμοστεί και είναι σκληρυμένες υπό Υπεριώδεις ακτίνες. Μεγάλη διάρκεια ζωής και μια υψηλή ερμηνεία χαρακτηρίζεται η βερνίκια νυχιών σε αυτή την κατηγορία, μια πλήρης σφραγίδα παρέχει ακόμη και περισσότερη σταθερότητα.
ημιμόνιμο βερνίκι Θέρμο
Το θερμο UV βερνίκι νυχιών που παράγεται από το χρώμα που αλλάζει το αποτέλεσμα για το AHA αποτελέσματα. Ανάλογα με τη θερμοκρασία, το νυχιών αλλάζει χρώμα και δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο με διαφορετικά παιχνίδια χρώμα. Έτσι, η τέχνη νυχιών είναι ποτέ βαρετή. Οι συνδυασμοί των χρωμάτων όπως υφές θερμο επικαλύψεων χρώμα είναι διαθέσιμα σε μια ευρεία επιλογή.
Peel off mόνιμο βερνίκι
Πρόβλημα νύχια και όσους αρέσει απλά, που είναι Peel Off Βερνίκι νυχιών τέλεια. Το βερνίκι ανθεκτικό πήκτωμα είναι ως συνήθως εφαρμόζεται και σκληρυμένα. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτού του προϊόντος: ανάλογα με την επιθυμία το επίστρωμα μπορεί να τραβηχτεί εύκολα από το νύχια, το επιμελημένο καθαρισμό με νύχια Remover είναι σχεδόν πλήρη εξάλειψη.
Σχεδόν τόσο λεπτό όσο ένα βερνίκι νυχιών και ακόμη σταθερή αρκετά για να ενισχύσει φυσικά νύχια, θα απορροφούν-off 3 σε 1 LED UV βερνίκι νυχιών σε διαφορετικές εκδόσεις που προσφέρονται. Η γρήγορη θεραπεία υπό υπεριώδεις εξαλείφει το συχνά ενοχλητικό όταν βερνίκι νυχιών που περιμένουν αλλιώς, επίσης unsightly σημάδια στο χρώμα ένα πράγμα του παρελθόντος. Το ειδικό χρώμα κρατά τουλάχιστον διπλάσιο χρόνο ως συμβατικών βερνίκι νυχιών, συχνά το στρώμα θα παραμείνει μέχρι το καρφί έχει αυξηθεί. Την λαμπρή γυαλάδα που θυμίζει πηκτής καρφιά, εξασφαλίζει μόνιμα όμορφα νύχια, τα οποία είναι πάντα φρέσκα και πάλι και ευγενής. Ως το πήκτωμα θέση μοντέλο είναι εργάστηκε στο λογαριασμό απορροφούν-off 3 σε 1 UV-επιστρώσεις σε πολλές στρώσεις. Τα στρώματα θα πρέπει να είναι τόσο λεπτό όσο το δυνατόν και να θεραπευτεί ξεχωριστά κάτω από τη λάμπα UV. Πριν από την εφαρμογή στο φυσικό νύχι είναι το νύχια περιποιημένα επιδερμίδες έσπρωξε πίσω και απαλά βουρτσισμένο την Nageoberfläche με το buffer. Κρατάμε, λοιπόν, το πρώτο στρώμα, που χρησιμεύει ως βάση για τα άλλα στρώματα βαφής, τα νύχια θα να ξεσκονιστούν μακριά, και απολίπανση με σκούπα. Το παλτό βάσεων είναι εφαρμόζεται και την θεραπευτεί στο Υπεριώδες φως, η εφίδρωση στρώμα παραμένει στο νύχι και χρησιμεύει ως βάση για τη σύλληψη για το βερνίκι νυχιών UV.
Η επίστρωση μπορεί να εφαρμοστεί ανάλογα με την επιθυμητή ένταση του χρώματος σε ένα ή περισσότερα στρώματα. Η τελευταία στρώση χρώμα αποτελεί ένα κορυφαίο παλτό, το οποίο παρέχει ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα, αντοχή στις γρατζουνιές και λάμψη μακράς διαρκείας. Βερνίκια νυχιών UV για τα καρφιά πρόβλημα όπως το κουτάλι καρφιά είναι ιδιαίτερα καλά ταιριαγμένα. Μια τέτοια καρφιά χωρίς ακριλικό ή τζέλ μοντέλο εκδίδει συχνά κατέχει, μεγάλη και μακροχρόνια αποτελέσματα που λαμβάνονται με τις επικαλύψεις UV-gel είναι, ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις.
3 σε 1 UV πηκτωμάτων Βερνίκια αποτελούν σε πολλές αποχρώσεις, απορροφούν-off ματ και γυαλιστερό, διαθέσιμα με μια μικτή glitter σωματίδια ή νιφάδες. Ένα ιδιαίτερα ελκυστικό και προσοχή-αρπάζοντας επιλογή είναι θερμική απορροφούν-off 3 σε 1 UV βερνίκι νυχιών, που αλλάζει χρώμα ανάλογα με την επικρατούσα θερμοκρασία περιβάλλοντος και φανερώνεται σ ' διαρκώς μεταβάλλονται κλίσεις. Γρήγορα και εύκολα να αφαιρέσετε το peel off βερνίκι νυχιών. Απαιτείται καμία σκούπα για να αφαιρέσετε, τα στρώματα του χρώματος μπορεί να αφαιρεθεί απλά επιθυμίες όπως ένα λεπτό δέρμα.
Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής