Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Gel polish
NAIL-EON Soak Off μεταλλικό Μόνιμο Βερνίκι - γέλη επίστρωση με μεταλλικό ματιά για τα νύχια

Λεπτομέρειες
+

Μεταλλικές NAIL-EON soak off Μόνιμο Βερνίκι είναι κατάλληλο για φυσικά νύχια καθώς και για το γέλη ή ακρυλικό μοντέλο στρωμάτων. Τα νυχιών καλύπτονται ως συνήθως προετοιμασμένοι και με το UV βερνίκι νυχιών. Μετά τη θεραπεία, η επικάλυψη είναι έτοιμοι για την τέχνη νυχιών δημιουργική ή μια σφραγίδα με το κορυφαίο παλτό.
Το UV γέλη επιστρώσεις von NAIL-EON soak off στην μεταλλική εμφάνιση στο καλά προετοιμασμένη νυχιών εφαρμόζεται. Θα χρησιμοποιηθεί σημαντικό παλτό για το βασικό φυσικό νύχι, όπως ένα βερνίκι νυχιών και θεραπεία κάτω από τη λάμπα UV είναι μια επιφάνεια καθαρό νυχιών και μια βάση. Δεν αφαιρείται η το με συνέπεια τη σκλήρυνση στρώμα του ιδρώτα. Το διατεθειμένοι καρφί είναι ντυμένο με το επιλεγμένο NAIL-EON soak off Μόνιμο Βερνίκι λάκα μεταλλικό γκρι-πράσινο ή μοβ. Η επίστρωση γέλη θα σκληρύνει κάτω από τη λάμπα UV. Η εφίδρωση στρώμα αφαιρείται με καθαρότερο von την επιφάνεια των νυχιών. Στο τελευταίο βήμα, πρέπει να σφραγιστούν το καρφί με ένα κορυφαίο παλτό. Να φροντίσουν για και για το μεγαλείο των μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί το λάδι νυχιών nded νυχιών.

ιξώδες
+

λεπτός μέσον πάχους

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

LED κατάλληλη

Τα τζελ LED και το αντίστοιχο αξεσουάρ επιτρέπουν εξαιρετικά γρήγορο χτίσιμο νυχιών: Τα τζελ LED σκληραίνουν κάτω από λάμπα LED ή CCFL σε 30-90 δευτερόλεπτα, ή κάτω από τη λάμπα UV σε 120 δευτερόλεπτα. Μπορούν να αφαιρεθούν και δεν χρειάζονται λιμάρισμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ LED.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής