Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Πηκτωμάτων βερνίκια 3 σε 1 / Gel nail polish
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Gel nail polish

NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN Gel nail polish NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
from 3,00 € *
Gel nail polish, μόνιμο βερνίκι και hybrid gel-lac για όλα τα νύχια με ή χωρίς σχεδια
Ο γενικός όρος UV χρώμα κρύβει μια πληθώρα διαφορετικών βερνίκια νυχιών με ειδικές ιδιότητες. Ανθεκτική ως ένα γέλη UV και εύκολο να εφαρμοστεί όπως ένα βερνίκι νυχιών το προϊόν που ο καλλωπισμός της φυσικά νύχια και γρήγορη σταθεροποίηση είναι ιδανικό. Βερνίκια UV σε διαφορετικά χρώματα και υφές είναι θεραπευτεί κάτω από το φως και είναι ανθεκτικό και μόνιμα όμορφο, χωρίς ωστόσο ως ένα μοντέλο που είναι σε θέση να εφαρμόσουν.

Οι πιο σημαντικές ιδιότητες της UV χρώμα είναι η δύναμη με την οποία σταθεροποιηθούν οι ίδιοι επίσης εύθραυστο και μαλακά φυσικά νύχια. Σε αντίθεση με το ακρυλικό ή γέλη μοντελοποίηση εφαρμογή αυτών των επιχρισμάτων που καλύπτουν το νυχιού σε λεπτές στρώσεις, μετά βίας, το καρφί και το έργο του σχεδιασμού συνεχίζει φυσικά. Εξαλείφει το ενοχλητικό λανθάνουσα κατάσταση, επειδή το χρώμα σκληρύνει αμέσως μετά την εργασία υπό Υπεριώδεις ακτίνες. Αυτό που κάνει δεν είναι επίσης οι συχνά δυσάρεστες εντυπώσεις σχετικά με το χρωματικό χώρο. Η διάρκεια ζωής είναι παρόμοια, όπως το μοντέλο γέλη θέση μέχρι και έξι εβδομάδες ανάλογα με το φορτίο. Αν είναι απαραίτητο, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε το βερνίκι γέλη με μια αφαίρεσης. Ως η γέλη ονύχων λάμπει με βερνίκι UV επιχρισμένα φυσικό νύχι μόνιμα και λαμπρή, η επιφάνεια είναι ανθεκτικό και γρατσουνιά ανθεκτική.

Θα εφαρμοστεί το ειδικό έτοιμο επίχρισμα με μεγάλη αντοχή σε πολλαπλά στρώματα. Εκ των προτέρων είναι το φυσικό είναι νύχια περιποιημένα, χνουδωτή με το buffer και απολίπανση με σκούπα. Ένα παλτό βάσεων είναι το πρώτο στρώμα, και έτσι η βάση για το βερνίκι UV. Όπως τα άλλα στρώματα, αυτά είναι αραιά ζωγραφισμένα επάνω και να θεραπευτεί ξεχωριστά υπό Υπεριώδεις ακτίνες. Ένα χαμηλό στρώμα πάχους είναι σημαντικό, για να εξασφαλιστεί μια ολοκληρωμένη θεραπεία. Η επίστρωση γέλη μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα ή περισσότερα στρώματα, αυτό μπορεί να αυξήσει επιπλέον χρώματος. Το επιθυμητό βλέμμα επιτυγχάνεται, είναι ένα κορυφαίο παλτό λήξης. Η σφραγίδα επικάλυψη εξασφαλίζει μακράς διαρκείας λάμψη, δύναμη και αντοχή στις γρατσουνιές.

UV βερνίκι νυχιών με προβληματική μορφές, την οποία κατέχουν συχνά δεν μόνιμα μοντέλο στρώματα είναι ιδανικό. Η επίστρωση γέλη μετά βίας διαμαρτυρήθηκε το καρφί και να σταθεροποιηθεί τον έτσι, που επιτρέπει μια απρόσκοπτη ανάπτυξη. Σε σύγκριση με συμβατικά επιχρίσματα των UV βερνίκι, συχνά όταν στρες κρατά αρκετές εβδομάδες και διατηρεί την ευγενή στιλπνότητα και λεία επιφάνεια. nded UV βερνίκια γίνονται χωρίς την προσθήκη μεθύλιο (MMA), συνεπώς είναι απαλή στο πιάτο καρφί και καρφί δέρμα και κατάλληλο επίσης για ευαίσθητα άτομα να εφαρμόσει.

Περιηγηθείτε σε το nded Ηλεκτρονικό κατάστημα και κάτω από μια ποικιλία από μάρκες, εφέ, χρώματα και υφή, για να βρείτε το τέλειο UV βερνίκι νυχιών για κάθε περίσταση! Μέσα από την απλή εφαρμογή, τα φυσικά νύχια με αυτά τα προϊόντα μπορεί να είναι ξεχωριστά σχεδιασμένο και συναρπαστικό και πάλι.

 Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής