Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Gel polish / Gel nail polish
UV είναι βερνίκι νυχιών & gel χρώμα ανθεκτικό στις γρατσουνιές βερνίκι νυχιών με 2 εβδομάδες που κατέχουν

Λεπτομέρειες
+

Βερνίκι νυχιών και εβδομάδα-μακρά υψηλός-ερμηνείας αγοράσουν φθηνά γρατσουνίζω-αντίσταση UV gel βερνίκι νυχιών επιχρίσματα όπως UV. Βίντεο και το Naildesign σεμινάρια με εφαρμογές βήμα προς βήμα σχετικά με την επεξεργασία των UV βερνίκι νυχιών σε φυσικά νύχια να το κάνουν αυτό τον εαυτό σας εδώ στο ηλεκτρονικό κατάστημα να δείτε και την μάθετε. Είναι τόσο εύκολο όσο με βερνίκι νυχιών και τόσο ανθεκτικός ως τη νέα μέθοδο για τη δημιουργία νύχι σύγχρονη τζελ UV/LED. Οδηγίες και καρφί ταινίες με βήμα προς βήμα επεξηγήσεις να το κάνουν αυτό τον εαυτό σας με πολλές φωτογραφίες και εικόνες εδώ τώρα εμπειρία. Πηκτωμάτων βερνίκια μορφή ανθεκτικό στρώματα μπογιάς σε τεχνητά .αλλά και φυσικά νύχια, που μπορεί να είναι εύκολο να τραβήξει από την επίδραση της Γάζας. Η NAIL-EON UV βερνίκι νυχιών SHINEY μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σόλο - βερνίκι νυχιών, ή σε συνδυασμό με γέλη μοντελοποίησης και εξασφαλίζει μόνιμα διατηρηθούν και θα κατοχυρωθούν καλά τα νύχια. Να παράγει ένα ανθεκτικό χρώμα ταινία πάνω στο νύχι, το φυσικό είναι νύχια πρέπει να είναι σε ματ και αντιμετωπίζονται με έναν εγχυτήρα. Ο συνδέοντας πράκτορας εφαρμόζεται ένα παλτό βάσεων. Η εφίδρωση στρώμα παραμένει διαφορετικά από το συμβατικό μοντέλο θέση - σχετικά με το καρφί-, για το παλτό βάσεων-ακόμη υγρό gel βερνίκι εφαρμόζεται και θεραπεία σύμφωνα με το UV λαμπτήρας ή ο λαμπτήρας LED το πρώτο στρώμα των NAIL-EON. Ολοκληρώνεται με μια στρώση βάσης, που εξασφαλίζει το κατάλληλο γυαλιστερό φινίρισμα. Η σειρά των στρωμάτων σε λεπτές στρώσεις είναι σημαντικό με αυτό το είδος της τέχνης των νυχιών. Έτσι εξασφαλίζεται ότι το στρώμα θεραπεύεται πλήρως. NAIL-EON UV βερνίκι νυχιών SHINEY είναι πηκτώματα του LED με τα ίδια χαρακτηριστικά όπως UV βερνίκι νυχιών, βερνίκι νυχιών UV, βερνίκι νυχιών, λουρίδα - και Ξεκολλήστε χρωμάτων έχουν και συσκευές σκλήρυνση και LED σε μόλις 30 έως 60 δευτερόλεπτα σε λυχνίες CCFL ή σε 120 δευτερόλεπτα στο UV φως θεραπεία συσκευές.

ιξώδες
+

λεπτός μέσον πάχους

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

LED κατάλληλη

Τα τζελ LED και το αντίστοιχο αξεσουάρ επιτρέπουν εξαιρετικά γρήγορο χτίσιμο νυχιών: Τα τζελ LED σκληραίνουν κάτω από λάμπα LED ή CCFL σε 30-90 δευτερόλεπτα, ή κάτω από τη λάμπα UV σε 120 δευτερόλεπτα. Μπορούν να αφαιρεθούν και δεν χρειάζονται λιμάρισμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ LED.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

οδηγίες
+

Βήμα 1:Πιέστε πίσω το επιδερμίδες με μας UV (άρθρο Nr. V4079) και αυτοί να αμαυρώσει τα καρφιά με το χάρτη μας buffer (λευκό άρθρο Nr. 4326). Για μια καλύτερη τακτοποίηση, προτείνουμε για τα νύχια σας με αστάρι για τη θεραπεία (Άρθ. 15ml Αρ. 1303).

Βήμα 2:Εφαρμόζοντας τη βάση παλτό άρθ. Αρ. 1054 πάνω στο νύχι όπως βερνίκι νυχιών και αφήστε το να σκληρύνει στο φανό. Παρακαλώ μην αφαιρέστε το στρώμα του ιδρώτα.

Βήμα 3:Ζωγραφική τα νύχια με την επιθυμητή Χρώμα και να σκληρύνει τους στο φανό 2 x. Τώρα έχετε την ευκαιρία να διακοσμήσει τα καρφιά με ένα καρφί τέχνης. Για αυτό χρειάζεστε την εφίδρωση στρώμα με μας καθαρότερα κατάργηση (100 ml μέρος αριθ. 4005). Εάν επιθυμείτε οποιαδήποτε τέχνη νυχιών, παρακαλώ μην αφαιρέστε το στρώμα του ιδρώτα.

Βήμα 4: Για σφράγιση, εφαρμόστε μας κορυφαίο παλτό στοιχείο Αρ. 1054 και αφήστε το να σκληρύνει το το φως μονάδα. Τέλος, να αφαιρέσει το στρώμα του ιδρώτα με σκούπα μας.  Μια περαιτέρω στιλπνότητα και το καρφί φροντίδα του δέρματος προτείνουμε λάδι νυχιών μας nded (λάδι σε διάφορα αρώματα άρθρο Nr. V4040).Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.3452

Επισκόπηση

5
123
4
105
3
16
2
5
1
5

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής