Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Πηκτωμάτων βερνίκια 3 σε 1 / Gel nail polish
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
NAIL-EON Gel Βερνίκι νυχιών STRAIGHT
Λεπτομέρειες
+

Επίστρωση γέλη έχουν Peel Off Βερνίκι νυχιών και Γάζας χρώμα ιδιότητες. Μπορείτε να παραλείψετε ακριβώς το αστάρι και το παλτό βάσεων και, στη συνέχεια, μπορείτε να αφαιρέσετε ακριβώς μας πηκτωμάτων βερνίκια μετά από μερικές ημέρες των νυχιών.

Πολλοί είναι ήδη κατά το έτος-Erlanger δραστηριότητα κατασκευαστής νέα προϊόντα από εμάς στην αγορά που έρχονται με τους πελάτες μας χτύπησε σαν βόμβα. Η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα εύκολο, όπως το πήκτωμα απευθείας από το εύχρηστο και πρακτικό Μπουκάλι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να εφαρμοστούν. Να το παλτό πηκτωμάτων επίσης γνωστή ως ΟΔΗΓΗΜΈΝΟΣ, φως-θεραπεία βερνίκι νυχιών, βερνίκι νυχιών UV, Gelish gel. Gel βερνίκι ή UV βερνίκι όπως ένα για να χρησιμοποιήσετε τις συμβατικές Μάνο, πρέπει να γίνουν ορισμένες προετοιμασίες. Κατ ' αρχάς, τα νύχια με μια ζώνη πρέπει να είναι παγωμένος πριν από τα καρφιά στη συνέχεια να καθαριστεί με έναν καθαριστή και έναν εγχυτήρα ως σταθεροποιητικοί παράγοντες θα εφαρμοστεί. Αφότου είναι ξηρό στον αέρα, το αστάρι είναι μας gel βερνίκι Ειδική βασικής στρώσης που εφαρμόζεται με τα καρφιά από αλλάζει χρώμα και Προστατεύει το χρώμα κατάλοιπα. Φως είναι 2 λεπτά κάτω από το παλτό βάσεων UV θεραπεύεται. Η εφίδρωση στρώμα δεν έχει αφαιρεθεί από τα νύχια, αλλά το Επίστρωση gel χρώμα εφαρμόζεται άμεσα το παλτό βάσεων-ακόμη υγρό. Το Τα νύχια είναι ακτινοβοληθεί και πάλι για 2 λεπτά από το Υπεριώδες φως και το χρώμα gel θεραπεύεται. Εάν έχει ως αποτέλεσμα μια ιδιαίτερα πλούσια και έντονη χρώμα θα πρέπει να είναι, είναι σκόπιμο να ισχύουν δύο στρώματα μπογιάς. Αν είστε ένα Θα μπορούσε να λειτουργήσει ένας μούστος στο υγρό χρώμα για το μοτίβο ή καρφί τέχνης να γίνει ως εξής εφαρμόζεται ένα κορυφαίο παλτό παλτό πηκτωμάτων. Έτοιμη LED! Σύμφωνα με τη σειρά από τα κορυφαία παλτά καρφιών πριν από Γρατσουνιές που προστατεύει και παρέχει ένα ιδανικό φινίρισμα, η εφίδρωση στρώμα Αφαιρεί. Δοκιμάστε αυτό το νέο είδος gel μέθοδος και θα δείτε πώς η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη. Θωρακίζει σε 120 δευτερόλεπτα σε κανονική UV φως συσκευές και σε 30 έως 60 δευτερόλεπτα στο φως LED θεραπεία μονάδες.

ιξώδες
+
λεπτός μέσον πάχους
Σφραγίδα
+
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.4553
Επισκόπηση
5
257
4
180
3
26
2
7
1
3

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής