Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Πηκτωμάτων βερνίκια / Gel nail polish
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
NAIL-EON βερνίκι νυχιών UV ακραία glitter - αφρώδεις τέχνη νυχιών
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Μια καλή προετοιμασία των καρφιών πριν από την εφαρμογή η NAIL-EON UV βερνίκι νυχιών ακραία λάμψη απαιτείται για καλύτερα αποτελέσματα. Αυτά είναι τα νύχια περιποιημένα και πρότυπο και γεμάτοι με αστάρι για το ιδανικό πρόσφυση. Το φυσικό νύχι είναι γεμάτοι με μια στρώση βάσης, η εφίδρωση παραμένει στρώμα πάνω στο νύχι.
Εφαρμόζεται η ακραία glitter UV βερνίκι νυχιών NAIL-EON σαν μια κανονική βούρτσα βερνίκι νυχιών. Το λεπτό επίστρωμα θεραπεύεται στη συνέχεια υπό Υπεριώδεις ακτίνες και ανέπτυξε τους επίδραση ΜΑΡΜΑΡΥΓΊΑ. Τώρα, η παρακολούθηση πραγματοποιείται ως συνήθως. Είτε στη σφράγιση για το καθαρισμένο καρφί εφαρμόζεται αμέσως, εναλλακτικά ακόμη καρφί τέχνης με διάφορα στοιχεία μπορεί να πραγματοποιηθεί. Παλτό, το οποίο παρέχει ένα γυαλιστερό, ανθεκτικό στις γρατσουνιές και έτσι πολύ ανθεκτικά επιφάνεια είναι σφραγισμένη με μια κορυφή. Ένα καρφί πετρελαίου, η οποία εξασφαλίζει τη λεία επιδερμίδα, λάμπει καρφιά και όμορφα χέρια συνιστάται για την πρόσθετη προσοχή.

ιξώδες
+
λεπτός μέσον πάχους
Σφραγίδα
+
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής