Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Πηκτωμάτων βερνίκια 3 σε 1 / Gel nail polish
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
NAIL-EON επίδραση νιφάδα UV βερνίκι νυχιών για όμορφη καρφί τέχνης
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Η NAIL-EON επίδραση UV βερνίκι νυχιών νιφάδα που ονομάζεται επίδραση gel εφαρμόζεται για το βερνίκι. Τα διαφανή επιστρώματα που καλύπτουν το καρφί με ένα shimmering στρώμα και ταυτόχρονα εξασφαλίζεται ότι ο σχεδιασμός είναι μακράς διαρκείας, γρατσουνιά-ανθεκτική και ανθεκτική.

Για τη χρήση της Νιφάδας βερνίκι νυχιών UV NAIL-EON αποτέλεσμα είναι η επιφάνεια από φυσικό ή τεχνητό νύχι επάνω και να ξεσκονιστεί μακριά. Στη συνέχεια, ένα παλτό βάσεων εφαρμόζεται και σκληρυμένα στο Υπεριώδες φως για 120 δευτερόλεπτα. Η εφίδρωση στρώμα παραμένει στην επιφάνεια των νυχιών, και χρησιμεύει ως βάση για το χρώμα αποτέλεσμα. Το βερνίκι gel είναι βαμμένο σε ένα πλούσιο επίπεδο μέχρι και τη θεραπεία κάτω από τη λάμπα UV. Ένα κορυφαίο παλτό είναι χρησιμοποιούνται για τη σφράγιση τελικά το καρφί. Αυτό είναι εφαρμοσμένος στην επίδραση UV βερνίκι νυχιών νιφάδα NAIL-EON με στρώμα του ιδρώτα και επίσης την θεραπευτεί. Η προκύπτουσα στρώμα διασπορά αφαιρείται με τη σκούπα. Εναλλακτικά, ένα στίλβωση πετρέλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μέγιστη λάμψη.

ιξώδες
+
λεπτός μέσον πάχους
Σφραγίδα
+
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής