Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Gel polish / Gel nail polish
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
NAIL-EON πηκτής Βερνίκι νυχιών MAGIC ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ
Λεπτομέρειες
+

Επίστρωση γέλη έχουν Peel Off Βερνίκι νυχιών και Γάζας χρώμα ιδιότητες. Μπορείτε να παραλείψετε ακριβώς το αστάρι και το παλτό βάσεων και, στη συνέχεια, μπορείτε να αφαιρέσετε ακριβώς μας πηκτωμάτων βερνίκια μετά από μερικές ημέρες των νυχιών.

Με γέλη, μπορεί να είναι το πιο όμορφη τέχνη νυχιών βερνίκι νυχιών Μαγικές δημιουργίες. Χρωματισμένα βαμμένα νύχια τώρα ανήκουν τα Ημερήσια διάταξη. Θέλετε να έχουν και πάλι και δεν έχει χρώμα αλλά τα νύχια σας; Στη συνέχεια, έχουμε ακριβώς το πράγμα για σας! Μας NAIL-EON γέλη βερνίκι νυχιών μαγεία Μαγνητική δίνει τα καρφιά μια μαγική εμφάνιση, με το οποίο όλα τα άλλα μπορεί να είναι μαγεμένο. Είναι πολύ ιδανικό για φυσικά νύχια καθώς και την τεχνητή να μας μαγεία μαγνητική λάκα μεταλλικό γέλη γέλη λαμβάνει βερνίκι νυχιών ως φυσιολογική ή να με μαγνητική πένα μας ή μας ρεκόρ του μαγνήτη τραβήξει ένα λεπτό μοτίβο. Επωφεληθείτε από το ευρύ φάσμα των χρωμάτων για όμορφα νύχια και να θέσει τα κυριώτερα σημεία. Η εφαρμογή είναι πολύ απλή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το γέλη Βερνίκι ως ένα βερνίκι νυχιών και να θεραπεύσει τον για δύο λεπτά υπό υπεριώδεις Ακτίνες Lights out. Εάν αφαιρείται η εφίδρωση στρώμα, το έργο είναι ήδη τελειώνει. Λόγω του μέλι επίδραση του πηκτώματος εκτείνεται ομαλή βερνίκι νυχιών ίδια. Έτσι είναι δεν αντιαισθητική πινελιές για τα νύχια να δούμε και κατάθεσης της εργασίας είναι το μαγείρεμα δεν είναι απαραίτητο. Προσβλέπουμε σε μια διάρκεια ζωής έως και έξι εβδομάδες. Που έχει κάνει, απολύτως κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε βάση πηκτωμάτων, θρυμματίζει και είναι γρατσουνιά ανθεκτική. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με ένα remover και ενός ξύλινου στικ πορτοκαλιάς κατάργηση, αν θέλετε ένα διαφορετικό χρώμα. Θα είστε απόλυτα ικανοποιημένος με αυτό το χρώμα. Χρήση Εσείς μας προϊόντα της υψηλότερης ποιότητας, όλα τα αιτήματα του Ευρωπαϊκού Τα πρότυπα είναι με την επιφύλαξη και στην πρωτοπορία της έρευνας gel UV κατασκευάζονται.

Διαστάσεις
+
0.033 Μέτρα (m)
0.033 Μέτρα (m)
0.068 Μέτρα (m)
ιξώδες
+
λεπτός μέσον πάχους
Σφραγίδα
+
UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

LED κατάλληλη

Τα τζελ LED και το αντίστοιχο αξεσουάρ επιτρέπουν εξαιρετικά γρήγορο χτίσιμο νυχιών: Τα τζελ LED σκληραίνουν κάτω από λάμπα LED ή CCFL σε 30-90 δευτερόλεπτα, ή κάτω από τη λάμπα UV σε 120 δευτερόλεπτα. Μπορούν να αφαιρεθούν και δεν χρειάζονται λιμάρισμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ LED.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
11
4
7
3
1
2
0
1
1

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής